Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ODUSTAJE

Kubica: Povratak u F1 moj je jedini cilj!

Robert Kubica (Poljska) BMW Sauber F1 Team
Pixsell
04.05.2013.
u 17:34

- Ne postoji garancija da ću se vratiti, ali ću dat sve od sebe - kazao je Poljak koji nakon oporavka od nesreće polako vraća vozačku formu

Robert Kubica rekao je kako je njegova najveća želja vratiti se utrkivanju u Formuli 1. Podsjetimo, DTM je ponudio Kubici mjesto u Mercedesu, međutim on se odlučio fokusirati na rally kako bi se vratio u formu.

Kubica je rekao za Autosport kako se ne želi u potpunosti posvetiti niti jednoj drugoj seriji utrkivanja, osim Formuli 1.

- Prioritet mi je doći u dobru formu. Trenutno nisam spreman sjesti u bolid Formule 1. DTM za mene spada u jednu od najvećih kategorija utrkivanja u svijetu i ne podcjenjujem njihove aute ili nešto slično. Stvar je u tome da u glavi trenutno imam samo jedan cilj i želim ga ostvariti - objasnio je Kubica.

- Možda ću se jednog dana utrkivati u DTM-u, nikad ne znate. Još uvijek sam mlad i vjerujem da mogu dosta ostvariti u motosportu, dat ću sve od sebe.

Iako je svjestan da ne može biti 100% siguran da će se moći vratiti u Formulu 1, Kubica također dodaje kako ta opcija ipak ne smije biti isključena.

- Ne postoji garancija da ću se vratiti, ali ću dat sve od sebe. Prošao sam kroz težak period i sad je lakše, ali ne i najbolje jer se želim utrkivati u Formuli 1. Stvarnost je drugačija i još nisam spreman - rekao je.

- Sada mi potrebno svega pomalo; malo sreće i motivacije koje imam dovoljno. Nastavit ću raditi na sebi i možda se uspijem vratiti u formu u kojoj sam bio prije nesreće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije