Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDI NOVO GOSTOVANJE

Krznar zadovoljan upozorava: Još imamo četiri utakmice, neće biti lako

UEFA Europska liga, KRC Genk - GNK Dinamo
Marko Prpic/PIXSELL
30.09.2021.
u 23:26

- Bez obzira na ovaj rezultat, ne smije nas zavarati. Genk je jedna jako dobra momčad s jako dobrom fazom napada. Bili smo i spretni i sretni, odlično smo riješili njihovu kombinatoriku, a nakon vodstva stvari su puno lakše

Nakon velike 3:0 pobjede protiv  Genka niti Damir Krznar nije mogao skriti osmijeh sa svoga lica, ali pozvao je da i dalje budemo smireni. 

UEFA Europska liga, KRC Genk - GNK Dinamo
1/15

- Bez obzira na ovaj rezultat, ne smije nas zavarati. Genk je jedna jako dobra momčad s jako dobrom fazom napada. Bili smo i spretni i sretni, odlično smo riješili njihovu kombinatoriku, a nakon vodstva stvari su puno lakše - rekao je i dodao:

- Vratili smo se na 4-2-3-1 da iskoristimo naša krila koja su potentna u tom dijelu i to smo i uspjeli i postigli pogodak.

O skupinama: 

- Veseli što smo uhvatili priključak, ali svaka nova utakmica je izazov. Neće biti lako, još četiri utakmice, još jedno gostovanje je sada na redu (protiv Rapida op.a.), bilo bi dobro vratiti se i s njega s nekim plijenom.

Ključne riječi

Komentara 1

FR
freeshooter
23:48 30.09.2021.

Svaka utakmica sa oprezom, no kada se ovako dobro uđe u utakmicu, kada se želi pobjeda, kada se daje sva svoja energija i htijenje, biva se nagrađen velikom pobjedom...a najbitnije što smo pokazali da smo i dalje na tom visokom nivou dostignutom prošlih godina, ako i dalje budemo igrali ovako hrabro i jako, rastrčano i sa ovom kombinatorikom, idemo dalje, i sa velikim proljećem...bravo svima...ale ale dinamo ale...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije