Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSLAVA TITULE
Povratak na članak

Krznar pohvalio Mamića i izjavio nešto što nikome u Hajduku neće 'sjesti'

- Ove sezone smo bili dobri u Europi zbog jakog pritiska HNL klubova. Mi ni u jednu utakmicu nismo mogli ući opušteno, ni protiv Istre ni Varaždina.

Komentari 7

Avatar razbojnik404
razbojnik404
22:32 10.05.2021.

Da se trener Dinama usudi nešto izgovoriti što Hajduku "neće dobro sjesti" - to je ipak nevjerojatni čin, nedopustiv i opasan. Gospon Krznar, gospon Krznar! Ak se vi ne sramite mi smo se začrljenili kaj paradajzi!

VL
AP
apathylolz
19:50 10.05.2021.

Kakve veze Hajduk ima s icim ovdje?!

VL
Avatar crazy_bat
crazy_bat
20:52 10.05.2021.

Krznar, daj se saberi. Ti i Zoran da ste jednako zaslužni? Malo više samokritike ne bi škodilo.

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
21:24 10.05.2021.

Vi ste fakat ko US demokrati pocevsi s obamom. Stvarno na sve moguce nacine nastojite podijeliti Hrvatsku kao kaj je obama napravio Americi a clinton, pelosi, schiff, ocasio, tlaib, omar, harris i biden nastavljaju

VL
SL
slavenZadravec
20:06 10.05.2021.

Dobra naslovna fotografija. Mamić se ceri. Da je strip onda bi iznad njega bio oblačić s tekstom (s onim što lik misli, ali ne izgovara na glas): Ha, ha, ovi navijaju, važan im klub i rezultati, a ja si fino izvlačim novac za sebe ... čekaj .. trebao bih ipak produžiti ono BiH državljanstvo, za slučaj da shvate što radim.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.