Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije na ždrijeb

Krznar: Možemo prezimiti u Europi, a ne bih se mijenjao s Rijekom

Zoran Mamić, Damir Krznar (1)
Marko Prpić/Pixsell
30.08.2013.
u 14:42

– Rezime bi bio da se imamo pravo nadati proljeću u Europi i mislim da možemo dosanjati svoj san

Dinamo će u skupini Europske lige igrati protiv PSV-a, Černomoreca i Ludogoreca, a ždrijeb su komentirali Fatos Beqiraj i Damir Krznar, v. d. trenera Dinama.

– Moglo je bolje, a moglo je i gore. PSV je atraktivan protivnik čije smo dobre igre gledali proteklih dana. Černomorec nam je, moram priznati, nepoznanica, a Ludogorec stari znanac. Rezime bi bio da se imamo pravo nadati proljeću u Europi i mislim da možemo dosanjati svoj san. Ludogorec će imati velik motiv, ali oni su momčad koja će i nama donijeti ozbiljnost u pripremi utakmice. Svjesni smo njihovih kvaliteta i da smo ih teško prošli. Pojačali smo se, oni se nisu oslabili, mogu reći da su tu negdje ostali kao prije, ali brojke su za papir, a stanje na terenu je nešto drugo. Bili smo u 2. jakosnoj skupini, znači da smo drugi favorit skupine, ali sigurno da Ukrajinci zahtijevaju respekt jer je njihova liga u najmanju ruku na renomeu naše. Ovo je jako dobar melem na ranu Lige prvaka – rekao je Damir Krznar i osvrnuo se na Rijeku:

– Čestitam od srca Rijeci. Pokazali su kako se treba boriti za svoj klub, grad, momčad. Mislim da smo svi bili srcima uz njih i da je ta pozitivna energija doprinijela da i njih sada gledamo u Europskoj ligi.

Fatos Beqiraj preporodio se u zadnje vrijeme, bit će jedna od glavnih opasnosti protivnicima u Europskoj ligi.

– PSV i Ludogorec sam pratio kako igraju u kvalifikacijama, ali ukrajinsku momčad ne poznajem. Naravno da se nadamo bodovima ove godine u skupini i dat ćemo sve od sebe da budemo što bolji. Imali smo do ovog tjedna cilj ući u Ligu prvaka, ali sad nam je cilj igrati što bolje u Europskoj ligi. Kad sam došao igrati u Dinamo, igrali smo Europsku ligu i mogli smo igrati protiv svih, tako da nam je sada ovo ponovno velika šansa.

>>Prisjetite se kako je Dinamo lani u 97. minuti izbacio Ludogorec

>>Dinamu PSV, Černomorec i Ludogorec, Rijeci Lyon, Betis...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije