Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI O NIZOZEMCIMA

Kruno Jurčić: Ako Livakovića ne možemo prodati za 10 milijuna eura, trebamo ugasiti naš nogomet

14.06.2023.
u 14:43

Najbolje pamtim slavlje. Nadmašili smo sami sebe i pobijedili momčad koja je, po mnogima, bila predodređena za naslov svjetskog prvaka, kazao je Goran Vlaović

Komentara 3

SS
sokac sa drave
18:00 14.06.2023.

Ima jedan koji bi ga prodao za 15 milijuna ali su ga protjerali iz naseg nogometa.To su oni sto bi rado htijeli ali su nista koristi.Hocemo Mamica on je nas mi smo njegovi.

Avatar Crni labud
Crni labud
16:04 14.06.2023.

Znači nogomet se igra samo zbog prodaje igrača. Ajde neka nas je mudri Kruno podučio. Spetial one hrvatskog nogometa čije ekipe ne igraju za raju nego samo sve kontrolirano. Kao kod Mourinha.

Avatar mrIvan
mrIvan
15:00 14.06.2023.

Daj Jurčiću ne pravi se pametan. Nisi prodavao igrače i nemaš pojma o tome. Drži se svoje struke i šuti o ostalom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije