Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na izletu u Milanu

Krstičević: Nećemo se na Meazzi braniti s desetoricom

Hajduk - Inter (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
08.08.2012.
u 15:03

– Krešića poznajem dugo, još iz mojih igračkih dana. Vjerujem da ćemo se dobro slagati. Svi koji imaju želje i znanja pomoći Hajduku, a Sergije je sigurno takav, dobrodošli su

Na ugodan izlet u Milano ide Hajduk. Uzvrat protiv Intera (četvrtak 20.45 sati) u 2. pretkolu Europske lige nema nikakav rezultatski imperativ, rezultat 3:0 iz prve utakmice riješio je bilo kakve dvojbe. Uostalom, onog trenutka kad je Hajduk izvukao Inter znalo se da je europska sezona bijelih gotova 9. kolovoza. Mišo Krstičević ne gaji nikakve iluzije, Hajdukov trener svjestan je što ga čeka, ali neće bijeli u Milanu biti "glineni golubovi".

– Ne idemo odigrati nekakvu zatvorenu utakmicu, igrati s liberom, staviti deset igrača u šesnaesterac ili nešto slično. Takve ideje ne padaju mi na pamet. Bez obzira na kvalitetu Intera, postavit ćemo se hrabro, idemo odigrati normalnu utakmicu. Lijepo je imati tu privilegiju i odigrati utakmicu protiv jedne od najboljih europskih momčadi – kazao je Krstičević.

Splićanima je Inter sedma utakmica u tri tjedna, a u nedjelju Hajduk čeka Zagreb u domaćem prvenstvu.

– Nećemo razmišljati o dvoboju sa Zagrebom, premda nam je Hrvatska liga prioritet. Vidjet ću prema treningu, neki će se igrači odmarati, ali to nema veze. Svi koji će igrati moraju ostaviti srce na terenu – kaže Krstičević.

Hajdukova ekspedicija za Milano je brojna, Krstičević je na put poveo 25 igrača. Idu svi osim ozlijeđenih Sušića, Kalinića i Stipice te Trebotića, koji odlazi iz Hajduka.

– To je momcima nagrada za naporan rad i trud, neka idu u Milano i vide kako izgleda veliki klub – rekao je Krstičević.

U Milano nije otišao novi sportski direktor Sergije Krešić. On i predsjednik Marin Brbić ostali su u Splitu. No, zato je otišao smijenjeni sportski direktor Milo Nižetić, i njemu je put u Milano svojevrsna nagrada.

– Imamo puno posla, a Milano je ipak izlet – kratko je kazao Brbić, koji je ispratio momčad.

A Krstičević je komentirao dolazak prvog čovjeka poljudske struke.

– Krešića poznajem dugo, još iz mojih igračkih dana. Vjerujem da ćemo se dobro slagati. Svi koji imaju želje i znanja pomoći Hajduku, a Sergije je sigurno takav, dobrodošli su – kazao je Krstičević.

Utakmica u Milanu, bez obzira na želje Hajduka, imat će jedan smjer. Bit će to okupacija splitskog gola. Poseban motiv da zabije svom bivšem klubu imat će i Marko Livaja, kojem će Andrea Stramaccioni sigurno pokloniti koju minutu više. Najzaposleniji čovjek na travnjaku bit će vratar Goran Blažević.

– Inter je riješio pitanje prolaska, ne znam tko će igrati. Osobno, više bih volio da igraju oni iz prve utakmice, rezervni igrači željet će se nametnuti. Učinit ćemo sve da ostvarimo što pozitivniji rezultat. U prvoj utakmici Inter nije imao mnogo prigoda, a zabio nam je tri gola. Neka u uzvratu bude više prigoda, ali manje golova – kazao je Blažević.

 

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
16:06 08.08.2012.

naravno da se neće braniti sa desetoricom kada ekipa ima jedanaest igrača. Pa sad vidi koliko će igrača biti stalno na svojoj polovici terena, deset ili jedanaest.

19
-1-9-1-1-
16:41 08.08.2012.

Ajmo bijeli aleee...

MI
milton
18:35 08.08.2012.

Samo nas nemojte sramotiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije