Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igračima nije lako

Krstičević nabio ritam od dva treninga dnevno

Miso Krsticevic (1)
Ivo Čagalj/PIXSELL
11.04.2012.
u 20:02

Novi trener Hajduka Mišo Krstičević uveo je neka nova pravila, treninzi su sve naporniji

Mišo Krstičević nabio je igračima ritam kao da su pripreme, a ne kraj sezone. U utorak su Hajdukovi igrači imali dva treninga.

– Ubio nas je! Ali nije važno, bit će nam lakše u srijedu, imamo samo jedan trening – dobacio nam je jedan igrač.

To je bilo u utorak, uzalud se ponadao. Krstičević je za srijedu opet odredio dva treninga. Najava o prirodnoj selekciji očito je već počela. Njegovi klinci, koje je \"drilao\" u juniorima, sve lako podnose, znaju oni Krstičevićev ritam. Ali dijelu momčadi, igračima koji su pod Balakovom imali puno laganiji ritam, nije lako. Za sada sve izdržavaju, jedino je upitno do kada će.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije