Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROKO LENI UKIĆ
Povratak na članak

'Krivi su čelnici saveza, mladi igrači nisu dobri, a Anzulović nije dorastao zadatku'

Greška je u ljudima koji su ga postavili. Realno je nakon svega da sam odstupi, ako ne onda je na čelnim ljudima da naprave promjenu. Tako je u svakom sportu. To je neka normalna logika i način razmišljanja, kaže Ukić

Komentari 9

Avatar rubinet
rubinet
13:12 26.02.2019.

Bravo Ukiću. O tome ja nekoliko puta pišem. Bili smo 2016. u 4završnici OI u Riu,a danas smo u blatu. Smetao im je Aco Petrović. Pa zašto nisu doveli boljeg ?

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
12:45 26.02.2019.

Hvala ti Roko na izrečenoj istini koju manje više svi znamo 👏

VL
DU
Deleted user
20:24 26.02.2019.

Ma Mamić je kriv.

VL
SV
svakogdana
13:18 26.02.2019.

ne trkeljaj gluposti. nema košarke bez domaće lige, a to što domaće lige nema obrati se škegri,valentiću i ostalim apostolima koji su uništili gospodarstvo. nijedan klub ne može se financirati od ulaznica,to je iluzija. predsjednik lazia je jednom izjavio da bi on s punim olimpicom svaku utakmicu mogao platiti samo hladni pogon i ništa više. sport živi od sponzora,tvrtki koje dio svog profita ulažu u sport,ali kod nad je zahvaljujući navedenim likovima sve manje i manje takvih tvrtki. svi vi sportaše imajte to na umu kad vas idući put budu grlili škegrini potrčke(hdz-ovci)

VL
VE
vecernji55
21:51 26.02.2019.

Ne treba napadati ove igrace koji su igrali, vjerujem da su dali sve u okviru svojih mogucnosti. Problem je tu zadnjih 20 godina. U 20 godina nismo napravili 3 prava igraca. Kosarkaski smo zaostali 20 godina za ozbiljnim europskim ekipama. Malo je ekipa koje mozemo pobjediti, samo to ne zelimo vidjeti. Cini mi se da kod nas vise i nema interesa za kosarkom i da je cijela ta prica pala u drugi plan, dok su drugi sportovi napredovali.

VL
KA
kariola
17:00 26.02.2019.

Neš ti njegove komentare. Vječiti gubitnik i neznalica. Potjeran iz svakog kluba. Neka si daju ruku!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.