Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPROSTILA SE OD IGARA

Kristina Tomić ispala s Igara pa poručila: 'Razočarana sam. Ovo nije bio moj dan'

Taekwondo - Women's Flyweight - 49kg - Last 16
MURAD SEZER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
24.07.2021.
u 08:57

Tomić (26) je europska prvakinja iz Kazanja 2018. godine, dok u svojim vitrinama ima i dvije bronce sa svjetskih prvenstava iz Južne Koreje  2017. i Engleske 2019. godine.

Hrvatska reprezentativka u tekvondou Kristina Tomić (26) izgubila je i ispala na Olimpijskim igrama u Tokiju u kategoriji do 49 kilograma.

Bolja od Tomić bila je Kolumbijka Andrea Ramirez Vargas. Sredinom treće runde Kolumbijka je povela sa 25-5 pa je dvoboj prekinut zbog prevelike razlike u bodovima. 

Kako je Kolumbijka u dvoboju punom preokreta potom izgubila od Turkinje Yildirim s 31-30, Tomić je izgubila šansu za nastavak natjecanja kroz repesaž.

- Definitivno sam razočarana, očekivala sam puno, puno više. Dugo sam se spremala za svoj prvi olimpijski nastup, ali očito nije bio moj dan. Mi smo se spremali istu taktiku kao i u zadnjem meču u kojem sam je pobijedila, ali je i ona ovaj puta pokazala sasvim drugačiji stil. Očito se pripremila za mene - kazala je Tomić. članica TK Osvita iz Zagreba.

Tomić (26) je europska prvakinja iz Kazanja 2018. godine, dok u svojim vitrinama ima i dvije bronce sa svjetskih prvenstava iz Južne Koreje  2017. i Engleske 2019. godine.

Tomić je poznata i kao jedina vrhunska tekvondašica koja ima dijagnosticirani dijabetes, a ovo su joj bile prve Olimpijske igre.

>>>OVDJE PRATITE SVE NASTUPE HRVATSKIH OLIMPIJACA!

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
10:04 24.07.2021.

glavu gore imamo sanse za još medalja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije