Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOTEL LAGUNA
Povratak na članak

Krenuli Kovači - Braća okupila izabranike do 21 godine

Novi izbornik selekcije U-21 Niko Kovač okupio je svoje trupe i u Umagu počeo pripreme za svoj premijerni nastup, protiv Talijana (četvrtak, 14 sati), u Regionalnoj ligi.

Komentari 5

NE
neki
16:05 03.02.2013.

Drago mi je da su došli. Sretno, i nadam se da će jednog dana preuzeti i A repku.

VL
ŠU
Šubićevac
14:24 03.02.2013.

Ako vam bude srce kao i kad ste igrali za reprezentaciju ( a ne sumnjam da neće ) onda rezultati neće izostati. Za 2-3 godine vidim vas kao izbornike seniorske rep.Naprijed Kovači , naprijed Hrvatska !

VL
AU
autoritet
16:03 03.02.2013.

Sretno Niki, i njegovom bratu također! Naprijed naša Hrvatska

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
16:10 03.02.2013.

Braća Kovač su njemačkog mentaliteta, znači rad, disciplina, predanost... Ljubav prema Hrvatskoj je neupitna. Vjerujem da imaju i nogometno znanje potrebno za biti dobar trener. Sretno!

VL
DU
Deleted user
16:19 03.02.2013.

Niko Kovač sigurno je jedan od najboljih koji bi u budućnosti mogao biti izbornik Hrvatske nacionalne nogometne vrste. Čovjek s moralom, autoritetom, znanjem - dokazan i bez ikakvih afera - ukratko osoba prema kojoj se diže pogled. Uvijek častan borben i vrijedan, uvjerenja sam da je jedan od najkvalitetnijih kojem bi mogli prepustiti vođenje elitne trupe našeg nogometa. Igor Štimac po mojem je mišljenju samo privremeno rješenje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.