Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI S MIŠIĆEM

Kreću pripreme za SP: Kovaču glavobolje zadaje ozljeda Strinića

Ivan Strinić (1)
Slavko Midžor/Pixsell
20.05.2014.
u 22:28

Strinić u srijedu stiže u Zagreb gdje će brigu o njemu preuzeti liječnička ekipa hrvatske reprezentacije. Nakon daljnjih pretraga bit će poznato hoće li Strinić biti spreman za Svjetsko prvenstvo.

Niko Kovač ostao je na 29 kandidata za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. Zbog ozljede prvi je otpao Ivo Iličević.

U srijedu kreću pripreme hrvatske nogometne reprezentacije, a nove glavobolje izborniku predstavlja ozljeda Ivana Strinića.

Lijevi bek ima problema s mišićem stražnje lože, a prve pretrage nisu previše otkrile u kakvom je stanju. Strinić u srijedu stiže u Zagreb gdje će brigu o njemu preuzeti liječnička ekipa hrvatske reprezentacije. Nakon daljnjih pretraga bit će poznato hoće li Strinić biti spreman za Svjetsko prvenstvo.

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Osim Strinića ostalih 28 kandidata je spremno, a za koja će se 23 imena Kovač odlučiti da ih vodi u Brazil bit će poznato dan nakon prijateljske utakmice s Malijem u Osijeku 31. svibnja.

>> Niko Kovač otpisao samo Iličevića: Svima smo dali šansu

Komentara 3

Avatar petrolio
petrolio
08:09 21.05.2014.

nikakva šteta ako strinić otpadne, njegove igre u kvalifikacijama bile su katastrofa!

SA
SI aka SI
09:59 21.05.2014.

pa žao mi je svakog sportaša kojem propadne nastup na natjecanju za koje se pripremao godinama. Osim toga, iako nemam visoko mišljenje o Striniću, boljeg lijevog beka, nažalost nemamo. Njegov izostanak bi se mogao nadoknaditi na tri načina: Pranjić kojem defanziva nije jača strana, promjenom sustava na trojicu iza što je još riskantnije ili realno pretumbacijama tipa Ćorluka na lijevom beku.

Avatar Mlinka22
Mlinka22
19:11 21.05.2014.

Strinić ničim nije ni zaslužio da bude na Kovačevom spiosku. S njim ili bez njega, nema neke razlike. To je igrač koji nit je bio, nit je, a nit će ikada i biti reprezentativni kalibar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije