Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOGOVORA JOŠ NEMA

Kranjčar priznao: Zove me Dinamo Kijev

\'Tottenham Hotspur\'s Niko Kranjcar on the bench Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
16.06.2011.
u 21:50

Dosada je Niko bio suigrač Modriću, Ćoruki i Pletikosi, a sada bi se mogao pridružiti Ognjenu Vukojeviću.

Niko Kranjčar i dalje luta u potrazi za novim klubom. Nakon niza interesanata najnoviji na listi je Dinamo Kijev, pišu Sportske novosti. Niko je potvrdio kako je razgovora s Ukrajincima već bilo.

- Točno je da je razgovarao moj predstavnik Emil Žgur. Ljudi iz kijevskog Dinama odmah su konkretizirali ponudu, ali dogovora zasad nema - rekao je Niko za SN.

Osim Kijevljanja, među najnovijim koji žele hrvatskog veznjaka navodno je i Atletico Madrid. Kranjčarev ugovor s Tottenhamom vrijedi do 2015. godine, no već mjesecima je u nemilosti trenera Redknappa i želi u klub u kojemu će moći igrati.

Komentara 4

Avatar Idler 3
Idler 3
23:37 16.06.2011.

Niko odi što prije ako te u Totts-ima i dalje čeka klupa. Jedna sezona se i može nekak propustit al već slijedeća bez nastupa je za igrača katastrofa !!!

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
03:59 17.06.2011.

Jos jedna sezona na klupi i onda ce se za njega zanimati Dinamo iz Zagreba.

TO
Tot
09:25 17.06.2011.

ipak se gujdek vraća korjenima u Dinamo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije