Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTSMOUTH Hrvatskom reprezentativcu ne manjka optimizma

Kranjčar: Imamo momčad dovoljno jaku za Europu

27.11.2008.
u 14:00

Iako Portsmouth ove sezone izgleda manje konkurentno nego lani, što dokazuje i tek deveta pozicija u Premier ligi sa 18 osvojenih bodova iz 14 susreta, hrvatski reprezentativac u redovima "mornara", Niko Kranjčar vjeruje kako njegova momčad može sezonu završiti na jednom od mjesta koja vode u europske kupove.

- Poslije susreta s Evertonom preostaje nam još šest domaćih utakmica, a već smo odigrali protiv "velike četvorke". Naravno da susret s Evertonom neće biti odlučujući, ali bi nam pobjeda puno značila u smislu samopouzdanja - kazao je Kranjčar.

Očekuje se i poneko igračko pojačanje u siječanjskome prijelaznom roku, a želja je mnogo. Novi trener Tony Adams ima potpunu slobodu kod odabira igrača, ali Niko smatra kako Portsmouth već sada ima dovoljno jaku momčad, prepunu iskusnih igrača kojima ne manjka ambicija.

- Svaki igrač koji potpiše za Portsmouth želi nešto ostvariti s tim klubom. Imamo veliki broj igrača koji su navikli igrati u Europi i kojima je glavni cilj dovođenje europskog nogometa u Portsmouth.

Ove je sezone Premier liga izjednačenija nego prijašnjih godina, jer osim neizvjesne borbe za naslov, gužva je i u sredini tablice pa je svaki bod iznimno važan želi li se sljedeće sezone igrati u jednom od europskih kupova.

- U ovako jakoj ligi nikada ne znate što se može dogoditi. Ali, uspijemo li ostvariti jedan pozitivan niz, uopće ne sumnjam kako ćemo i dogodine igrati u Europi - izjavio je Niko za britanske medije.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije