Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo - Vardar

Kranjčar: Bilo bi dobro i neriješeno. Antolić: Iskusniji smo, ali moramo biti pravi

Zlatko Kranjčar
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
1/5
11.07.2016.
u 21:07

Dat ćemo sve od sebe kako bismo ostvarili što bolji rezultat za uzvrat u Zagrebu - najavljuje Antolić.

Dinamo će novu sezonu početi u utorak (20:45 sati) utakmicom 2. pretkola Lige prvaka protiv Vardara u Makedoniji.

- Prilazimo utakmici s velikom odgovornošću jer znamo da nas čeka izuzetno motivirani protivnik koji će čekati svoju priliku za što bolji rezultat. Dobro smo ih analizirali, kao i oni nas, igraju čvrsto i agresivno i sada je ostalo da igrači potvrde svoju kvalitetu – rekao je trener Dinama Zlatko Kranjčar i dodao:

- Uz sav respekt domaćinima moramo biti svjesni da imamo puno europskih utakmica iza nas pa upravo zbog tog iskustva smo u maloj prednosti, ali treba to potvrditi na terenu.

Bivši igrač Dinama, Goce Sedloski, trener je Vardara, a sasvim sigurno dobro poznaje plavu momčad.

- Čeka nas trener koji je igrao u Dinamu i sigurno će biti posebno motiviran. Ipak, mislim da su igrači svjesni koliko je važna ova utakmica i da će se prikazati u pravom svjetlu. Sigurno ih nećemo podcijeniti jer su igrači svjesni da u ovoj fazi natjecanja nema popravka - naglasio je Kranjčar i dodao kako je Dinamo stigao u Makedoniju 'po pogodak koji nudi mnogo mogućnosti u uzvratu'.

- Svjesni smo snage Vardara u obrani, ali i oni će sigurno nešto pokušati napraviti prema naprijed jer igraju doma. Neriješeno? Iz mojeg igračkog iskustva moram reći da je u Skopju protiv Vardara i to dobar rezultat, ali naravno da je želja ostvariti pobjedu. Dobro je što se konačna odluka donosi u Zagrebu iako još niti ne razmišljamo o toj utakmici. 

Makedonski novinari zamolili su Kranjčara da se prisjeti utakmica protiv Vardara iz igračkih dana.

- Uvijek je protiv Vardara bilo teško; posebno u gostima, ali čak i doma unatoč tome što smo se mi borili za vrh. Posebno se sjećam utakmice i pobjede ovdje 1982. godine kada smo dobili 3:0 i sami sebi pokazali da imamo hrabrosti otići do kraja što smo na koncu i napravili – zaključio je trener Dinama.

A kapetan Domagoj Antolić naglasio je kako hrvatskog prvaka očekuje zahtjevna utakmica.

- Vjerujemo da smo bolja i iskusnija momčad. Upravo to iskustvo nas uči da ne pobjeđuje uvijek bolji, kao što smo vidjeli na Europskom prvenstvu, tako da moramo biti pravi. Dat ćemo sve od sebe kako bismo ostvarili što bolji rezultat za uzvrat u Zagrebu.

Komentara 3

MA
@Marsijanac
21:40 11.07.2016.

Ma j***** te nerjeseno. Dinamo je snaga na ovom podrucju i tako se treba ponasati. Jesmo li ponovo dobili nakakvog kukavickog trenera ( slicnog Cacicu).Treba li tebi jos litrenaka da bi dobio na hrabrosti?

DU
Deleted user
21:52 11.07.2016.

Ja vam kažem plakat ćete za Zokijem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije