Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORTSMOUTH

Kranjčar: Adams je pravo rješenje za nas

04.11.2008.
u 20:39

Niko Kranjčar preuzeo je ulogu glasnogovornika nogometaša Portsmoutha, pa je za The News, lokalni dnevnik iz Portsmoutha, objasnio kako igrači vide novog menadžera...

Nedavno pristigli Tony Adams uživa veliko povjerenje u svlačionici svoje momčadi. Hrvatski nogometni reprezentativac epitetima je opisivao njegovu ulogu u klubu, a riječ koja se najviše spominje u odnosu igrača i novog menadžera je - poštovanje. Čini se da ga Adams uživa u velikim količinama od svojih igrača.

- Ne moramo razgovarati o njegovim nogometnim kvalitetama, karijera mu je prepuna sjajnih rezultata. Svi se radujemo zajedničkom radu i nadamo se da će unaprijediti naše rezultate, stojimo u potpunosti iza njega - kazao je Kranjčar o bivšem osvajaču Premiershipa, novom treneru svojem momčadi.

- Odluka o njegovom dolasku bila je klupska, a mi ju podržavamo. Poštujemo novog trenera, to je ono najvažnije. Vjerujemo da možemo zajedno nastaviti bilježiti dobre rezultate. On donosi autoritet koji počiva na njegovom iskustvu i reputaciji. Nije potrebno da netko viče, pa da ga se bojiš. Poštovanje proizlazi iz njegovog nogometnog znanja. Čak i kada je tih znaš da od njega možeš nešto naučiti.

Upitan koliko je zadovoljan načinom na koji momčad u ovom trenutku igra Kranjčar je odgovorio:

- Uopće ne igramo loše. Dajemo sve od sebe i stvaramo mnogo prilika, šteta je samo što ih ne okončavamo pogocima.

Dolaskom novog trenera i to bi se trebalo promijeniti, a lijepo je vidjeti i da Kranjčar uživa veliko povjerenje u očima svog novog stratega.

- Niko je fantastičan igrač i trebam ga u svojoj momčadi - uvjerava Adams.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije