Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomogao redsima
Povratak na članak

Kramarićev promašaj postao hit: 'Najgore izveden penal ikad!'

Neki navijači otišli su toliko daleko da su ga proglasili jednim od najgore izvedenih ikad.

Komentari 6

DU
Deleted user
10:04 16.08.2017.

Niti je ovaj promašaj postao hit niti je to najgore izveden penal IKAD već je ovo tekst iz srbijanskih medija koji jedva čekaju da ocrne Hrvate

VL
BI
Bilstein
08:06 16.08.2017.

ovo nije bio penal

VL
DU
Deleted user
00:43 16.08.2017.

samo mlak udarac i ništa više

VL
EW
ewcfwqwe
14:00 16.08.2017.

ajde ne pretjerujte...obican promasaj.. Laganje u naslovu ne priliči novinarskoj etici

VL
Avatar dzambo
dzambo
23:47 15.08.2017.

Ma kakav ''najgori izveden penal''....ni govora...golman je cekao I odbranio a lopta je isla u gol...e sad da se golman odmah bacio u suprotnu stranu moga bi se ''slikat'' sto bi odbranio...I na kraju krajeva jos davno je Panenka iz Cehoslovacke u finalu EP U BG protiv Zapadne Njemacke I na golu je bio slavni Sepp Majer I slicna situacija I ja mislim da je Panenka jos slabije sutirao I lota je jos isla sporije neg ova Krmariceva al stos je u tome sto se Sepp Majer BACIO ODMAH u suprotnu stranu I GOOOLLL... I bio je to zadnji udarac u seriji penala koji je Cehoslovackoj donio naslov EP...a da je Majer ceka ko ovaj golman moga je odbraniti taj Panenkin penal GLAVOM I bez ruku bukvalno jer toliko je lopta isla sporo...I na kraju krajeva stos je u tome da je golman cekao I odbranio loptu koja je isla u gol. A navijaci vole pretjerivat...ma kakav najgori penal izveden ni govora...

VL
BU
Bubalamala
08:13 16.08.2017.

Kramarić očito nije u formi, prije par dana u kup utakmici ide sam prema golmanu i dozvoli si da mu amater u zadnji čas izbije loptu !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.