Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzeo broj 27

Kramarić trenirao s Hoffenheimom: 'Nadam se da ćemo ostati u ligi'

Andrej Kramarić
Foto: Twitter
1/2
20.01.2016.
u 19:02

– Kramarić je izuzetno efikasan napadač i sigurno nam može pomoći. Drago mi je što smo ga uspjeli dovesti, rekao je direktor njemačkog kluba Alexander Rosen

Andrej Kramarić novi je igrač Hoffenheima. Hrvatski napadač do kraja sezone igrat će u Bundesligi na posudbi, što smo već i najavili prije nekoliko dana. Bivši igrač Rijeke i Dinama tamo želi vratiti minutažu koja mu je nedostajala u Leicesteru, u kojem se nije nametnuo treneru Claudiju Ranieriju.

– Jako sam uzbuđen što ću igrati u Hoffenheimu i Bundesligi. Dat ću sve od sebe da ostanemo u ligi. 

Krama je uzeo broj 27 i već održao prvi trening sa svojim novim suigračima.

– Kramarić je izuzetno efikasan napadač i sigurno nam može pomoći. Drago mi je što smo ga uspjeli dovesti – rekao je direktor njemačkog kluba Alexander Rosen.

Hoffenheim se nalazi na posljednjem mjestu ljestvice nakon prvog dijela sezone i trebat će Kramarićeve golove kako bi se zadržao u najelitnijem društvu.

>>Tata Kramarić: Andrej je probudio Rijeku i Leicester, nadamo se da će i Hoffenheim

Komentara 1

KA
kajinx
18:33 21.01.2016.

Sada će se opustiti, uživati u okruženju i dokazati svoju pravu vrijednost golgetera. Bravo Krama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije