Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi poraz Kovača

Kramarić s dva gola donio pobjedu Hoffenheimu, a Bayern se spasio u Berlinu u sudačkoj nadoknadi

Andrej Kramarić
Foto: DPA/PIXSELL
1/5
18.02.2017.
u 17:45

Krama je dosad zabio 6 golova uz isto toliko asistencija.

Andrej Kramarić dvama je pogocima donio pobjedu svom Hoffenheimu u susretu s fenjerašem Darmstadtom (2:0) u 21. kolu njemačkog prvenstva.

Hrvatski napadač ušao je u igru u 50. minuti i već u 64., na dodavanje Terrazzina, zatresao mrežu. Konačan rezultat postavio je u trećoj minuti sudačke nadoknade s bijele točke.

Krama je dosad zabio 6 golova uz isto toliko asistencija, a njegova momčad nalazi se na sjajnom četvrtom mjestu koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Za Darmstadt je od 57. minute igrao hrvatski napadač Antonio Čolak.

 

Blizu velikog iznenađenja bila je Hertha, ali zahuktali Bayern, koji je prije nekoliko dana deklasirao u Ligi prvaka Arsenal (5:1), spasio se u šestoj minuti nadoknade pogotkom Roberta Lewandowskog (1:1).

Prije toga, u 21. minuti, Vedad Ibišević pogotkom je razveselio domaće navijače.

A nakon poraza u Leverkusenu, Eintracht Nike Kovača još jednom je posrnuo. U Frankfurtu ga je nadjačao pretposljednji Ingolstadt (2:0).

Sve je danas bilo protiv momčadi hrvatskog stručnjaka. Prvo su gosti poveli golom Romaina Bregeriea u 26. minuti, a ubrzo potom isključen je Eintrachtov igrač - David Abraham (u 34. minuti).

Ubrzo nakon toga Kovač je morao raditi i prisilnu izmjenu zbog ozljede Jesusa Valleja.

Domaćin je mogao izjednačiti u 56. minuti, ali je udarac Makote Hasebea s bijele točke obranio Ingolstadtov golman nakon čega je Japanac odbijenu loptu poslao u gredu. Jedanaesterac je izborio hrvatski napadač Ante Rebić.

Konačan udarac Eintrachtu je u 69. minuti zadao Pascal Gross i to iz jedanaesterca.

Werder je slavio u gostima kod Mainza sa 2:0, a Borussia Dortmund je autogolom Brume i pogocima Piszczeka te Dembelea nadjačala Wolfsburg (3:0).

>>Talentirani Hrvat fenomenalnom golčinom oduševio Nijemce i postao svjetski hit!

Rezultati by SofaScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije