Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Močinić razbio staklo

Kramarić: Razdoblje u Rijeci mi je najljepše, ali odlazak u inozemstvo je neminovan

Zagreb - Rijeka
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
15.12.2014.
u 22:09

- Istina je za staklo, to sam bio ja. Žao mi je što sam to napravio, svima sam se odmah ispričao, rekao je Močinić.

U 91. minuti susreta protiv Zagreba iz igre je izašao Andrej Kramarić i tako vjerojatno odigrao svoje zadnje minute za Rijeku. Dobio je ovacije Armade, a nakon susreta indirektno je priznao da odlazi.

- Što se mog odlaska tiče, još ništa nisam odlučio, ponuda ima dosta, to se ionako zna. Kako god sve prošlo, razdoblje u Rijeci je najljepše u mojoj karijeri i svima u klubu sam beskrajno zahvalan; treneru Keku, suigračima, upravi i, naravno, navijačima. Volio bih da se u HNL-u može provesti karijera, da su tu stvari kao i u jačim ligama, no svi znamo da to nije realnost. Radi se o osiguranju egzistencije, igračkom napretku i odlazak u inozemstvo je neminovan svakome tko ima priliku, rekao je Kramarić.

Osvrnuo se zatim na utakmicu.

- Bila mi je ovo jedna od dražih pobjeda, zaista odlično izdanje cijele momčadi. Teren je bio jako težak, no cijela momčad je odigrala sjajno i nadigrali smo Zagreb, čak i s igračem manje.

Ivan Močinić dobio je crveni karton, a na putu prema svlačionici razbio je staklo.

- Istina je za staklo, to sam bio ja. Žao mi je što sam to napravio, svima sam se odmah ispričao, rekao je Močinić.

>>Rijeka s igračem manje do pobjede u Kranjčevićevoj

Komentara 1

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
10:49 16.12.2014.

Razdoblje u Rijeci mu je najljepše jer je učio od europske trenerske klase Matjaža Keka koji ga je od odbačenog igrača Dinama spremio za transfer u inozemstvo ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije