Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI NAPADAČ

Kramarić rastura po Bundesligi: Ovaj put zatresao mrežu Augsburga

Andrej Kramarić
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
07.04.2019.
u 16:15

Kramariću je ovo 15. pogodak u prvenstvu, a s tom brojkom našao se na četvrtom mjestu liste strijelaca. Ispred njega se nalaze Paco Alcácer (16), Luka Jović (17) i Robert Lewandowski (21)

Hoffenheim gostuje kod Augsburga u 28,. kolu Bundeslige, a Andrej Kramarić glavni je i odgovorni za vodstvo svoje momčadi. 

U šestoj je minuti utakmice započeo akciju koja je dovela do pogotka. Odigrao je s vrha šesnaesterca na lijevu stranu za Ishaka Belfodila koji je utrčavao i odlučio pucati. Vratar domaćih  je uspio obraniti, ali se lopta odbila točno Kramarića koji je natrčao i s devet metara plasirao pod gredu.

Kramariću je ovo 15. pogodak u prvenstvu, a s tom brojkom našao se na četvrtom mjestu liste strijelaca. Ispred njega se nalaze Paco Alcácer (16), Luka Jović (17) i Robert Lewandowski (21).

>>> Pogledajte koliko vrijede hrvatski nogometaši

Komentara 1

BU
Bubalamala
18:52 07.04.2019.

Zabio prvi za 1:0 a drugi je sprecila greda ..!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije