Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern slavio

Kramarić omeo Aubameyanga pa zabio jedanaesterac, poraz Kovačevog Eintrachta

Andrej Kramarić
Foto: REUTERS//Pixsell
1/6
06.05.2017.
u 17:53

Tin Jedvaj odigrao je cijeli susret za svoj Bayer koji je u gostima kod Ingolstadta osvojio veliki bod (1:1).

Hoffenheim je pobijeđen na gostovanju u Dortmundu (1:2) u 32. kolu njemačkog prvenstva pa mu je Borussija preotela treću poziciju na ljestvici koja omogućuje izravan plasman u Ligu prvaka. 

Reus je veću u 4. minuti pogodio za vodstvo domaćina, a deset minuta kasnije Aubameyang nije iskoristio jedanaesterac. Zanimljivo kako je prije toga hrvatski napadač Andrej Kramarić prišao svom vrataru te mu nešto šapnuo. Možda je i to omelo Gabonca pa je njegov udarac s bijele točke bio neprecizan, a lopta je prošla pored vratnice.

Ipak, navijači dortmundske momčadi veselili su se na svom Signal Iduna Parku pogotku Aubameyanga u 82. minuti.

Kramarić je u 85. minuti uspio tek umanjiti vodstvo Borussije, a on je za razliku od vodećeg strijelca Bundeslige (28 golova kao i Lewandowski), bio precizan sa 11 metara. Krami je to 13. ovosezonski pogodak u Bundesligi.

Bayern nije bio napadački raspoložen protiv posljednjeg Darmstadta, ali je ipak slavio sa 1:0. Pobjednički pogodak u 18. minuti zabio je Bernat.

Eintracht kojeg vodi Niko Kovač nastavio je sa lošim rezultatima u prvenstvu pa ga je u Frankfurtu nadigrao i Wolfsburg (0:2) pogocima Didavija i Gomeza. Ante Rebić igrao je za Eintracht do 67. minute.

Tin Jedvaj odigrao je cijeli susret za svoj Bayer koji je u gostima kod Ingolstadta osvojio veliki bod (1:1) jer obje momčadi bore se za ostanak. Momčad iz Leverkusena dijele četiri boda od opasne zone, a još su dva kola do kraja prvenstva.

Borussia (M) je odigrala neodlučeno s Augsburgom - 1:1.

Poredak: Bayern 76 bodova, Leipzig 63, Borussia (D) 60, Hoffenheim 58, Hertha (-1) 46 bodova...

Komentara 1

Avatar jumanji
jumanji
12:10 07.05.2017.

kovačeva momčad gubi jednu utakmicu za drugom jako čudno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije