Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon derbija

Kramarić: Leicester? Pravit ću se da ništa ne znam

Andrej Kramarić
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/2
06.12.2014.
u 18:15

- Nesretna je ta 13. minuta, ali OK. Vidio sam da ću proći golmana, ali onda nisam zabio. To je tako, jednom zabiješ pet komada, drugi put ne možeš ni s pet metara, kaže Kramarić.

Dugo smo nakon derbija čekali Andreja Kramarića, najboljeg strijelca lige, tražena je 'roba'. Pa nam je i njegov tata Joža doviknuo: 

- Kaj ga toliko ispitujete, pa nije zabio tri komada.

Nije, a imao je priliku u 13. minuti. 

- Nesretna je ta 13. minuta, ali OK. Vidio sam da ću proći golmana, ali onda nisam zabio. To je tako, jednom zabiješ pet komada, drugi put ne možeš ni s pet metara. Događa se i boljima od mene. Dinamo je zaslužio pobjedu, iskoristio je naše pogreške, s par pasova su dolazili u šanse, ali ipak mislim da nisu toliko bolji od nas.

Sedam je bodova prednosti Dinama, bit će teško dostižno. Ili vas to ne zanima previše, ako odete na zimu?

- Naravno da me zanima, Rijeka je moj cilj i moj grad i volio bih biti prvak. Prednost Dinama je velika, ali tek smo na pola prvenstva, a čuda se događaju. Za pet dana igramo za neke najveću utakmicu u karijeri, bit će vrlo emotivan taj susret sa Sevillom.

Leicester vas želi, poslao je ponudu?

- Ne znam. Zapravo, pravit ću se da ništa ne znam – zaključio je Krama.

- Naravno da je trener bio ljutit kad smo primili tri 'jeftina' gola. Imali smo na početku šanse, a na kraju možemo biti sretni što je završilo samo 3:0 za Dinamo – dodao je Ivan Tomečak.

>>Dinamova 'trica' u derbiju: Plavi pogađali, a Riječani se ispromašivali

Komentara 1

Avatar gecdra
gecdra
18:29 06.12.2014.

Reka može samo Hajduka pobjedit i to dok Krama ne ode.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije