Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDINI U CIJELOJ LIGI

Kramarić došao do čudesnog rekorda u Bundesligi: Dobro zvuči, došao je moj dan!

GER, 1.FBL, TSG 1899 Hoffenheim vs VfL Bochum
Foto: Hasan Bratic/DPA
1/2
09.12.2023.
u 12:23

Ovim golom protiv Bochuma Kramarić je došao do jednog fenomenalnog postignuća, postao je jedini igrač u Bundesligi koji je zabio gol protiv svih aktualnih prvoligaških klubova

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić je u petak bio strijelac jednog pogotka te je sudjelovao u akcijama za preostala dva u 3:1 domaćoj pobjedi svojeg Hoffenheima protiv Bochuma u susretu 14. kola njemačkog prvenstva.

Kramarić je postigao drugi pogodak na utakmici nakon što se u 43. minuti sjajnim "lažnjakom" oslobodio bloka suparničkog stopera te zatim s pet metara svladao vratara nakon što ga je lijepim ubačajem uposlio Kaderabek.

- Igrali smo jako dobro i htjeli smo završiti utakmicu bez primljenog pogotka. Zato smo bili ljutiti, ali tri boda su najvažnija. Već smo skoro zaboravili kako je pobijediti kod kuće - rekao je Andrej nakon susreta.

Prema ocjenama SofaScorea Kramarić je bio najbolji igrač te utakmica (ocjena 8.0), a prema istoj stranici napadač vatrenih je, gledajući cijelu dosadašnju sezonu Bundeslige, drugi najbolji igrač Hoffenheima, nakon vratara Olivera Baumanna.

Međutim, ovim golom protiv Bochuma Kramarić je došao do jednog fenomenalnog postignuća. Postao je jedini igrač u Bundesligi koji je zabio gol protiv svih aktualnih prvoligaških klubova.

- Dobro zvuči. Imao sam prilika protiv Bochuma i ranije. Napokon je došao taj dan da zabijem i njima. Ne znam zašto prije nisam mogao. Sad je bio moj dan, naš dan. Lijep rekor - dodao je Kramarić, a video njegovog intervjua pogledajte OVDJE.

Inače, Kramariću je ovo bio peti ovosezonski pogodak u Bundesligi. Gledajući sva natjecanja, ove sezone u 12 odigranih utakmica za Hoffenheim ima sedam golova i jednu asistenciju.


 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije