Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrač Crvene zvezde

Kraj nagađanjima: 'Ibanez neće igrati za Hrvatsku na Euru u Francuskoj!'

'18.11.2012., Zagreb, - Luis Ibanez i djevojka Matea u stanu. Photo: Anto Magzan/PIXSELL'
Foto: 'Anto Magzan/PIXSELL'
1/7
23.04.2016.
u 11:14

- Sadašnji izbornik Čačić trenirao je Luisa u Dinamu pa uopće nije realno da ga sad zove u reprezentaciju kada ga ni u Dinamu nije vidio na poziciji lijevog beka.

Ante Čačić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, u potrazi je za rješenjem na poziciji lijevog beka, a posljednjih dana mediji su se raspisali o Luisu Ibanezu. Argentinski nogometaš s hrvatskom putovnicom igra odlično za Crvenu zvezdu pa ga mnogi zbog toga guraju u reprezentaciju, dok protivnici te ideje govore da srbijanska liga nije mjerilo jer je prilično slaba.

No, bez obzira na sve, i u Hrvatskoj i u Srbiji razvila se velika rasprava oko toga treba li Ibanez ići na Europsko prvenstvo, ali sva nagađanja prekinuo je njegov tast Darko Alegić za Mozzart Sport, koji mu je ujedno i zastupnik.

- Prije svega, zahvaljujem svim sportskim novinarima koji prate karijeru Luisa Ibaneza. Što se tiče teme igranja za reprezentaciju Hrvatske, želio bih ovom prilikom prekinuti to medijsko nagađanje. Bit ću kratak i jasan: Niti će Ibanez dobiti poziv, niti će ići na Europsko prvenstvo u Francusku, rekao je Alegić pa dodao:

- Sadašnji izbornik Čačić trenirao je Luisa u Dinamu pa uopće nije realno da ga sad zove u reprezentaciju kada ga ni u Dinamu nije vidio na poziciji lijevog beka, zakljkučio je Alegić tu temu.

Komentara 17

CU
cungalunga
11:41 23.04.2016.

Zar se tu trebalo šta nagađati?? Pa da taj valja čemu ne bi u Zvezdi igrao, letva.

ĆA
ćaćaća
11:19 23.04.2016.

naravno da neće...

Avatar Abcda
Abcda
11:30 23.04.2016.

Delacu ponestalo tema pa izmislja konflikkte. Nas najbolji lijevi bek je Strinic. A ako igrali sa tri zadnja, lijevi bek nam i ne treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije