Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ ZA PAMĆENJE

Kozniku o Dinamu i Jakiroviću: 'Žao mi ga je. Nije puno do njega. Dugo nisam vidio ovako loš Dinamo'

Priština: FC Ballkani i GNK Dinamo u utakmici 2. kola UEFA Konferencijske lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
06.10.2023.
u 09:48

"Možeš ti najbolje pripremiti utakmicu, objasniti igračima što i kako, ali igrači su ti koji na terenu moraju igrati. Žao mi je Jakirovića, jer smo prijatelji, igramo i veteranski nogomet i sigurno ima kvalitetu", rekao je Ardian Kozniku koji trenutno radi kao pomoćni trener saudijskog Al-Faisalyja

Komentari na Dinamov gorak i sramotan poraz u Konferencijskoj ligi od kosovskog prvaka Ballkanija dolaze sa svih strana. Komentirao ga je i Ardian Kozniku (55), bivši igrač rođen na Kosovu, koji je svojedobno nastupao u dresu Hajduka i od 1998. do 2001. za Dinamo (tada pod imenom Croatia Zagreb).

"Dinamo nije djelovao odlučno, posebice u prvom poluvremenu, već dosta mlako, sterilno. U tih prvih 45 minuta Dinamo je bio posve bezopasan. Nije niti Ballkani bio puno hrabriji, ali imao je situaciju kada je kaznio statičnost Dinamove obrane i došao u vodstvo. U drugom poluvremenu Dinamo je ipak bio nešto agresivniji, ali opet bez pravih prilika. Onda se dogodi onakav kiks Šutala. Jednostavno mi nije jasno što se dogodilo", rekao je Kozniku za tportal.

GALERIJA Katastrofalni Dinamo doživio tešku sramotu, na Kosovu poražen od nogometnih anonimaca

Priština: FC Ballkani i GNK Dinamo u utakmici 2. kola UEFA Konferencijske lige
1/5

"Govor tijela od prve minute sugerirao je ovakav rasplet. Već dugo nisam vidio ovako loš Dinamo. Istina je da nije bilo Petkovića, Ristovskog, Špikića... Ali Dinamo je po svemu veći klub, a to ovog puta nije pokazao", kazao je pa se osvrnuo na lošu izvedbu u derbiju.

VEZANI ČLANCI:

"Niti u derbiju nije bio pravi. Doduše, niti Hajduk nije briljirao, ali iskoristio je svoju prigodu, a Dinamo je nije niti imao. Osim što je izgubio derbi, Dinamo je izgubio i Petkovića, Drmića... Previše je to kvalitete da bi je samo tako nadomjestio", rekao je pa se osvrnuo na mogući odlazak Sergeja Jakirovića:

"Ja iz trenerske perspektive mogu reći da nije ovdje čak puno do njega. Možeš ti najbolje pripremiti utakmicu, objasniti igračima što i kako, ali igrači su ti koji na terenu moraju igrati. Žao mi je Jakirovića, jer smo prijatelji, igramo i veteranski nogomet i sigurno ima kvalitetu za Dinamo', kazao je zaključno.

VIDEO Disciplinski sudac žestoko kaznio Hajduk zbog derbija i zaprijetio praznim tribinama

Komentara 2

Avatar Castro
Castro
14:34 06.10.2023.

Ardi legendo. Za mene najbolji lik HNL-a, posten, pristojan i drag. I iznad svega je bio jako dobar igrac, pravi strijelac. Nek si ziv i zdrav.

DA
dakbe
11:01 06.10.2023.

Prodana tekma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije