Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZABRALI NAVIJAČI

Kovačiću nagrada 'otkriće sezone': Mislim da sam dobar za početak

'Inter Milan's Mateo Kovacic (L) fights for the ball with Juventus' Andrea Pirlo during their Italian Serie A soccer match at the San Siro stadium in Milan March 30, 2013. REUTERS/Alessandro Garofal
Reuters/Pixsell
14.05.2013.
u 13:33

Inter je dodijeljivao klupsku nagradu 'San Siro Gentleman', a u kategoriji 'otkriće godine' slavio je mladi hrvatski veznjak

Mateu Kovačiću stiglo je još jedno priznanje - proglašen je za najveće otkriće Intera u ovoj sezoni. Radi se o klupskoj nagradi 'San Siro Gentelman' koja se dodijeljivala već 18. godinu za redom, a u kategoriji 'otkriće godine' navijači su internetom odabrali da je to upravo hrvatski veznjak.

- Zahvaljujem svima na ovoj nagradi. Hvala i cijeloj Interovoj obitelji. Bilo mi je teško napustiti svoju zemlju, ali mislim da sam dobro odradio prvih nekoliko mjeseci u klubu, a sljedeće sezone želim biti još bolji. Koja mi je najdraža pozicija? Središnji vezni - poručio je Kovačić nakon što mu je uručena nagrada u milanskom hotelu Marriott.

Podsjetimo, u Inter je Kovačić stigao u siječnju i u međuvremenu postao jedan od najboljih igrača u momčadi Andree Stramaccionija te miljenik navijača, unatoč tome što je klub u rezultatskoj krizi.

Inače, dodijeli nagrada prisustvovao je i Jorge Lorenzo, svjetski prvak u GP-u koji je upitan što misli o Kovačiću.

- Upoznasam ga na minutu i učinio mi se simpatičnim i sramežljivim. No, iako je vrlo jak on je još uvijek dječak - rekao je Španjolac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije