Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inter daleko od LP

Kovačiću dobre ocjene, plavi sve dalje od dva mil. eura

Mateo Kovačić (1)
inter.it
08.04.2013.
u 19:30

Inter je sve dalje od Lige prvaka što za Dinamo znači da neće dobiti dodatna dva milijuna eura bonusa.

Mateo Kovačić postaje ljubimac navijača Intera. Nakon svakog ozbiljnijeg poteza našeg igrača pljeskalo mu se, više nego bilo kome od igrača Intera. Nažalost, sve pada u vodu nakon što je Inter, poslije 3:1 vodstva, izgubio od Atalante 3:4.

Goal.com je Kovačiću dao ocjenu 3,5, kao i Livaji. Igrač utakmice i strijelac triju pogodaka za Atalantu German Denis dobio je maksimalnih pet. I u Il Tempu je najbolji igrač Intera Alvarez sa 7,5, a slijedi Kovačić sa 7.

I dok Mateo dobiva dobre ocjene, Inter je sve dalje od Lige prvaka, peti je, s osam bodova iza trećeg Milana. A Dinamo je sve dalje od dva milijuna eura bonusa za Kovačićev transfer...

>>> Kovačić nije jedini Hrvat u Interu, Ivušić: Mateo je već sada uspio

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije