Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanski mediji

Kovačić u Manchester United, a Hernandez u Inter?!

Mateo Kovačić, Inter, portal (1)
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
13.03.2014.
u 11:49

Talijanski mediji proteklih su se dana raspisali o interesu Intera za napadača Manchester Uniteda Javiera Hernandeza. David Moyes meksičkom napadaču daje malu minutažu, a milanska momčad u potrazi je za napadačem, ali za Chicharita bi trebala odvojiti oko 15 milijuna eura.

Međutim, talijanski mediji danas tvrde da je moguća i razmjena igrača, a u nju bi bio uključen Mateo Kovačić. Hrvatski reprezentativac ne uživa povjerenje trenera Waltera Mazzarrija i vjerojatno bi volio promijeniti sredinu, a odlazak u United bio bi mu odličan potez.

Vjerojatno ni David Moyes ne bi imao ništa protiv toga jer mu je potrebno osvježenje u veznom redu, a hrvatski nogometaš u Engleskoj bi mogao eksplodirati i pokazati svu raskoš svog talenta.

>>Mateo Kovačić budućnost je Intera, a Mandžo je preskup...

Komentara 3

HA
hajduk1966
11:54 13.03.2014.

Bjezi Mateo iz Italije nogomet im je u krizi

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
13:08 13.03.2014.

Kovačić u Manchester United za oružara, a Hernandez u Inter za centrokampistu?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije