Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bit će teško
Povratak na članak

Kovačić: Siguran sam da ću uspjeti u Real Madridu

– Žao mi je što sam napustio Inter, sve se dogodilo tako brzo, rekao je Kova.

Komentari 8

DU
Deleted user
18:52 08.09.2015.

Vjerujem u Matea. Mislim on je već odličan,a samo može biti vrhunski.

VL
HL
HV_LAKI102
19:20 08.09.2015.

Naj veca Kovaceva greska sto Mateo nije protiv Azera igrao od prve minute,naj manje bi bilo dva gola u mrezi skromnih domacina.Bez Kovacica,Kranjcara,Halilovica uz provjerenu zvjezdu Mandzukica nema golova u protivnickim mrezama,Kovacic ce u kratskom vremenskom roku postati velika zvijezda Reala,a naravno i nase repke i to vec sljedece god.u Francuskoj.Sretno Junge!

VL
OL
olrajt
09:11 09.09.2015.

..puno sreće Kovačiću!..za mene izvrstan igrač koji jako podsjeća na Štefa Lamzu!....a usput ,čitam članak ovdje u večernjem Predraga Jurišića koji več desetak dana smjenjuje izbornika Niku Kovača ...članak se ne može komentirati pa usput samo par riječi:ne mogu vjerovati da postoje takvi ljudi kao što je dotični novinar Predrag Jurišić-prestrašno !

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
11:55 09.09.2015.

Kovačić: Siguran sam da ću uspjeti u Real Madridu čistiti kopačke i nosati torbe svim največima Ronaldu, Baleu i Benzemi kao svoj u svojoj oružarskoj zadači.

VL
Avatar nekakav
nekakav
17:56 08.09.2015.

čuj tko se javlja?! igrač koji još nije niti jednom u realu imao predasistenciju... svašta, svatko danas ima svoje mišljenje, i još ga mediji prenose. nek nam nešto veli o utakmici u norveškoj...

VL
SA
Samson26
16:58 08.09.2015.

a u repki budes ocajan kao i ostali placenici

VL
MA
Malenkost
09:57 09.09.2015.

Ni on ni Halilovic nisu "Zvijezde". Od mnogo buke oko Halilovica splasniva se i svodi u smijeru srednjeg igraca koji treba sazrijevati va Barcelone nakon sto je u Barca II ispao iz Lige. Kovacic je isto tako srednja klasa. Naravno da se ovi decki kao i Modric ili Perisic ili Rakitic ili Mandzo uzdizu do neba ako su bili upadljivi na nekoj utakmici. Internacionalno njihovo znacenje je mnogo manje neg to pisu balkanski mediji. repka pokazuje pravo st (r)anje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.