Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADSKI DERBI

Kovačić protiv Milana na klupi: Kad uđe može biti jako dobar

Mateo Kovačić, Inter, portal (1)
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
21.12.2013.
u 15:06

- U ovom trenutku nije spreman igrati od početka do kraja u veznoj liniji, ali kad uđe tijekom utakmice može biti jako dobar - rekao je Mazzari.

U 17. kolu Serie A igra se veliki gradski derbi između Intera i Milana (nedjelja, 20.45). Gradski rivali u derbi ulaze sa petog (Inter, 28 bodova), odnosno desetog (Milan, 19 bodova) mjesta.

Trener Intera Walter Mazzari najavio je kako će 19-godišnji hrvatski veznjak Mateo Kovačić utakmicu vjerojatno početi s klupe za pričuve.

- Kovačić pokazuje puno dobrih stvari, ali mora sazrijeti u defenzivi. U ovom trenutku nije spreman igrati od početka do kraja u veznoj liniji, ali kad uđe tijekom utakmice može biti jako dobar - rekao je Mazzari kojem će ovo biti prvi gradski derbi protiv Milana.

- To očito ima poseban šarm. Kada izađem na travnjak shvatit ću što to znači. Važno je odigrati dobro.

>> Inter je odbio tri ponude za Kovačića, među njima i Unitedovu!

Ključne riječi

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
15:58 21.12.2013.

da da..ako uđe možda i ostane u igri :))

IN
Inspector
19:11 21.12.2013.

Ovaj Mazzari je nevjerovatan. Samo pogledajte utakmicu protiv Parme kad je konacno igrao od pocetka i najbolji igrac bio. Uvijek imao ideju kud s loptom i nevjerovatna dodavanja u spicu. Dribling uspjesan i spektakularan. Glavni igrac u ofenzivi. Mora biti neki drugo razlog da ga ne stavlja. Uglavnom Kovacicu je definitvno mjesto u prvih 11 i zbog toga u sijecnju treba promjeniti klub.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije