Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STATISTIKA
Povratak na članak

Kovačić najprecizniji, Badelj pretrčao najviše

Zanimljivo, Leko je deset puta dao loptu Badelju, Calello i Sammir po osam puta, a Tomečak šest.

Komentari 11

CU
cupus
01:23 17.09.2011.

Grafit na novoofarbanoj kuci u Splitu: ,pa ti pituraj,

VL
CU
cupus
23:27 16.09.2011.

Badelj samo nije trebao vuci loptu jer su realovci pet puta jaci tehnicki od njega,ali da se trudio to je tacno.Kovacic je vec sada najbolji u veznom redu itreba gaLAGANO i konstantno stavljati u igru jer je jos mlad

VL
SE
serđo
13:41 16.09.2011.

a najzanimljivije od svega je da je gnk pretrčao toliko km više od protivnika, a real imao posjed 12% veći, a uz to i igrača manje 20 minuta. zaključak se nameće; vuzlali su ih k\'o majmune i nisu se previše napregli, dok se je gnk u maniri svake provincijske momčadi potrgao ne bi li iznenadio boljeg,a nije mogao ama baš ništa. a to je isto tako kad gnk dođe u split, samo druge uloge.

VL
VO
volimDinamo
13:45 16.09.2011.

Još da se ovoj statistici u vrhu našao Sammir sigurno bi i rezultat bio pozitivniji. Nema veze ginite za dres kao protiv reala i bez obzira na rezultat siguran sam da vam nitko ništa neće zamjeriti,jer navijači vole borbu-a sa ovakvom borbom siguran sam da će biti dobrih rezultata u nastavku LP. VOLIM TE DINAMOOOO!

VL
MO
morales
14:22 16.09.2011.

Gdje su sad oni koji tvrde da je Badelj odigrao jednako loše kao Sammir? Uključujući i neke trenerske \"veličine\". Kao što sam nekidan napisao, Badelj uopće nije odigrao loše, a kamoli toliko loše kao Sammir. Da, u 2. poluvremenu jee dosta pao, ali i dalje bio solidan, a u 1. poluvremenu je bio među najboljima. Sammir je cijelu utakmicu bio nikakav. Nažalost, iz već očitih interesa za što boljom prodajom Sammira, u što se uklapa njegovo guranje u reprezentaciju, treba se njegovu lošu igru opravdavati lošom igrom cijele Dinamove sredine, što ni približno nije istina!

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
14:52 16.09.2011.

Nece valjda sada Dinamo slaviti ovih 0-1 kao Srbi bitku na Kosovu....

VL
MA
mastif
15:56 16.09.2011.

ne, slavit će sto godina i pozvati 16u ekipu snažnog češkog prvenstva da ih rasturi kao bile tiće na poljudu...to je slavlje veće nego kod srba... nakon toga, odreknu se križanca, potjeraju čopa, poklone livaju..... pa pozovu drugu ekipu kućnih majstora barcelone i plate 2 milje eura da odigraju nulu... pa lažu da su zaradili, pa priznaju da su popušili... pa lažu da dolazi ibro, pa ibro kaže da nema pojma o tome... pa lažu da imaju ugovor sa šimunićem, pa se otkrije da nemaju.... kako vitar puše...

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
16:52 16.09.2011.

Onak od srca - Dinamo je napravil sam dva prava kiksa. Onaj zicer kad je Rukavina gađal golmana i ona kontra kaj ju je Ibanez skuhal u drugom dijelu. Sve drugo je bilo manje/više OK !!!

VL
MA
Majur
16:59 16.09.2011.

Odlicni:Kelava,Leko,Vida,Kovacic....Ostali vrlo dobri,a Sammir....podbacio kao i protiv Malmoe-a....Igrac sa najvecim potencijalom u ekipi,ali.....razmazena zvijezdica....Sad treba pokazati talent i muda imati na terenu,a ne vozati role protiv Istre,Lokomotive i slicnih....

VL
GO
golo
20:05 16.09.2011.

a niste napisali kako samir kada izgubi loptu stane kao da je na mjesecu . to bi bilo isto kao da vrtlar kopa do rucka , ima rucak u hladu ispod stabla i poslije rucka ostane ispod stabla

VL
VE
Velikogoričan56
20:40 16.09.2011.

Dinamo je igrao dobro, nije se bas jednostavno postaviti protiv Reala u punom sastavu. Badelju se nema sto zamjeriti, nije se skrivao, radio je i u obrani i u napadu, normalno da je i grijesio. Sammir je druga prica, on kad izgubi loptu broji zvijezde i glumata, a to nitko pametan ne voli.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.