Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI VEZNI RED

Kovačić: Modrić u Interu? Bilo bi sjajno igrati s njim

Mateo Kovačić, Inter (1)
Inter.it
16.05.2013.
u 10:10

- Modrić je sjajan igrač. Igrali smo zajedno u reprezentaciji i dobro je funkcioniralo. S njim je lako igrati - rekao je Kovačić

Kako se bliži ljetni prijelazni rok, sve se više priča o budućnosti Luke Modrića. Dio medija tvrdi da bi hrvatski razigravač mogao napustiti Real, a kao jedno od odredišta spominje se milanski Inter. Plavo-crni bi tako dobili hrvatski vezni red – Luka Modrić i Mateo Kovačić. Evo što o tome misli mladi veznjak Intera.

– Modrić je sjajan igrač. Bilo bi sjajno igrati s njim u Interu iako mislim da će ostati u Realu. Igrali smo zajedno u reprezentaciji i dobro je funkcioniralo. S njim je lako igrati – rekao je Kovačić, prenosi Gazzetta dello Sport.

Talijani su pitali Kovačića o Šimi Vrsaljku za kojeg se navodno zanimao Inter.

– Vrsaljko je moj prijatelj. Dobar i mlad igrač, ali odluka je na Interu.

Kovačić je opisao svoje prve mjesece u Interu.

– Jako sam sretan, Inter je velika momčad. Ove sezone nam ne ide, ali nadam se da ćemo sljedeće biti bolji. Ne osjećam pritisak, sa mnom su veliki igrači kao Zanetti i Stanković koji su ispisali povijest kluba. Dobro sam igrao, ali sam uvjeren da mogu još bolje.

>> Real i Milan večeras pregovaraju o prodaji Luke Modrića!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije