Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas se okupili

Kovačeve metode: Reprezentativci odmah na treningu!

Hrvatska nogometna reprezentacija, Niko Kovač, trening
Foto: Daniel Kasap/PIXSELL
1/7
10.11.2013.
u 21:01

Naši reprezentativci sutra će se kompletirati i odraditi trening u Velikoj Gorici

Hrvatska nogometna reprezentacija danas se okupila uoči dokvalifikacija protiv Islanda. Novi izbornik Niko Kovač zajedno sa svojim stručnim stožerom odmah je krenuo s novom praksom - već na dan okupljanja odradili su trening.

Nekoliko minuta iza 18 sati na Hitrec-Kacian istrčalo je 14 igrača. Modrić, Srna, Mandžukić, Eduardo, Jelavić, Badelj, Iličević, Lovren, Schildenfeld, Ćorluka, Kranjčar i Kovačić odradili su lagani rekuperacijski trening, a Pletikosa i Lovre Kalinić radili su s trenerom Mihačićem.

Trening je bio otvoren 15 minuta, a igrači su bili dobro raspoloženi. Jedino im je kiša malo kvarila atmosferu.

Naši reprezentativci sutra će se kompletirati i odraditi trening u Velikoj Gorici, a izbornik Kovač uskoro bi trebao objaviti tko će zamijeniti ozlijeđenog Strinića.

>>Strinić se ozlijedio, Niko Kovač u potrazi za lijevim bekom

Komentara 3

DR
dragogera
10:22 11.11.2013.

Bit cemo opet sila.izbornik nema mrlje u karijeri,pa je tampon zona izmedju igraca I prevaranata iz saveza. Gazit cemo u brazilu.

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
09:34 11.11.2013.

To je to, odmah na trening, a ne zeka-peka u hotelu As do utorka. Čitam da Kovač planira šest treninga u četiri dana, svaka čast.

NE
NebitanTJ
13:01 11.11.2013.

Ima jedna stvar koja je Štimcu dobro išla dok mu nije loše krenulo, a to je afirmacija mladih igrača i uvođenje u sustav reprezentacije. Oduševljen sam Kovačem inače i nadam se da će i on to raditi, samo još pametnije. Možda sam mu išao čak to kao zamjerku prišiti zbog pozivanja Pranjića, ali treba biti ozbiljan za utakmicu s Islandom i iskusne i provjerene igrače zvati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije