Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKO KOVAČ:

Prazne tribine tragedija su za nogomet, za naš narod

Hrvatska
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/13
09.06.2015.
u 08:18

'Neće biti lako nadoknaditi izostanak Modrića i Ćorluke.'

Hrvatska reprezentacija odradila je prvi trening u Poljudu, u sklopu priprema za utakmicu s Italijom, na istočnoj tribini našlo se nekoliko dječaka, polaznika škola nogometa iz Splita i okolice, koje su dobile pozivnicu za trening. Nije to bio nikakav otvoreni trening kako se krivo prezentiralo, bio je to pozivni trening. Oduševljena dječica zapljeskala su nekoliko puta, skandiranje je doživio Ivan Rakitić.

Onih žestokih navijača, koji su gorljivi protivnici HNS-a, na tribinama nije bilo. U stadion se moglo samo s ulaznicom. Ali, na istoku se našla poruka koju je revno osiguranje brzo skinulo.

Lagani trening

- Ova utakmica repezentacije nije vama nikakvo opravdanje, brojimo dane do vaše kapitulacije - pisalo je na bijeloj plahti.

Sami trening bio je čisto rekuperacijski, potrajao je nekih sat vremena. Malo vježbi istezanja, igranje u kolu u nekoliko varijanti, par istrčanih krugova...

Igrači su prema publici bacili dvadesetak lopti, otišli ispod istočne tribine kako bi se s njima fotografirali i podijelili im autograme.

- Sretni smo što smo u Splitu, bilo je prekrasno, puno djece. Skupili smo se, stigao je i Ivan, stavio je krunu na glavu, radujemo se zbog njega. Što se tiče utakmice neće biti velikih iznenađenja, Conte zna tko će igrati kod nas, znam i ja tko će igrati kod njih. Neće biti jednostavno nadoknaditi izostanak Modrića i Ćorluke, ali već u Italiji smo pokazali da možemo bez Luke. A Šifo sigurno može nadomjestiti Čarlija. Bio bih zadovoljan bodom. Šteta je što nema publike, to je tragedija za naš nogomet, za naš narod. Nećemo tražiti alibi, sve ćemo učiniti da osvojimo tri boda. Ovom utakmicom možemo puno toga dobiti, ali ništa ne možemo izgubiti, tek možemo samo malo otežati situaciju - kazao je izbornik Kovač.

>> Hrvatski reprezentativci stigli u Split, čeka ih prvi trening na Poljudu

Komentara 7

AY
ayala
08:33 09.06.2015.

jedvaja umjesto corluke

ON
onztwo
08:25 09.06.2015.

Tragedija kojoj su ti tvoji kumovi glavni krivci.

BO
boreabo
08:28 09.06.2015.

Razumijem za nogomet , ali zašto tragedija za narod ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije