Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENA U REPREZENTACIJI

Kovač pozvao Schildenfelda umjesto ozlijeđenog Lovrena

Gordon Schildenfeld
Sanjin Strukic/PIXSELL
09.10.2014.
u 09:24

Vedran Ćorluka će protiv Bugarske igrati od prve minute, a Kovač će odlučiti hoće li drugi branič biti Domagoj Vida, Marko Lešković ili Schildenfeld.

Hrvatski izbornik Niko Kovač pozvao je Gordona Schildenfelda u reprezentaciju umjesto Dejana Lovren koji je na posljednjem treningu ozlijedio trbušni zid.

Iskusni stoper Panathinaikosa u Ateni je dočekao poziv Nike Kovača, te se odmah zaputio prema prijestolnici Bugarskoj, piše Goal.com.

Vedran Ćorluka će protiv Bugarske igrati od prve minute, a Kovač će odlučiti hoće li drugi branič biti Domagoj Vida, Marko Lešković ili Schildenfeld.

>> Dejan Lovren otpao, nema ga u Sofiji i Osijeku!

Komentara 3

ČI
Čika
13:07 09.10.2014.

Gladiatus je u pravu, Lovren je daleko veći kikser od Šife, 3 njegova skrivljena penala govore tome u prilog, kao i broj prekršaja u opasnoj zoni iz kojih smo dobivali golove (Srbija). Jedino je Bilić shvaćao vrijednost Šife u obrani.

GL
gladiatus61
11:04 09.10.2014.

Meni se čini da Kovač poprilično luta sa sastavom.Pa schifo je trebao biti prva opcija iza Čorluke i Lovrena,ha ako ne i u prvih jedanaest.Lovren je veći kiks igrač od schifa...

MI
mirko0410
15:18 09.10.2014.

Schifo nije bio na popisu a sad ga planira staviti u 11, pa tko je tu lud,ako nisi za 18-20 kako preko noći upadaš u prvih jedanaest. Izgleda da Kovač sve pomalo luta i gubi dosljednost. Meni Lovren bez obzira kaj je završil u Liverpolu i dalje ne ulijeva povjerenje i mislim da je Schifo pouzdaniji i da je bolje rješenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije