Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemački Superkup

Kovač pobjednički krenuo u sezonu i osvojio prvi trofej s Bayernom

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
12.08.2018.
u 22:19

U utakmici njemačkog Superkupa u frankfurtskoj Areni bavarska je momčad pobijedila Eintracht s 4:0

Niko Kovač osvoji je prvi trofej s Bayernom. U utakmici njemačkog Superkupa u frankfurtskoj Areni bavarska je momčad pobijedila Eintracht s 5:0.

Robert Lewandowski zabio je 'hat-trick' (21., 26. i 54.), a strijelci su još bili Kingsley Coman (63.) i Thiago Alcantara (85.).

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

Za momčadi Eintrachta je zaigrao i naš Ante Rebić. Hrvatski reprezentativac u igru je ušao u 64. minuti umjesto Jonathana de Guzmana.

Zanimljivo, Kovač je lani u finalu kupa upravo s Eintrachtom pobijedio Bayern (3:1) i momčadi iz Frankfurta donio prvi trofej nakon 30 godina.

Komentara 8

DU
Deleted user
22:54 12.08.2018.

Zato što Niko ima hrvatsku krv ali njemački racio (pamet) koji potiskuje emociju ,a stavlja u prvi plan red,rad i stegu. Sa dijelom Vatrenih koje je imao tada i "stručnog" stožera koji je naslijedio , to je bilo nespojivo. ZatoZato je doša razlaz.

KO
kordunmoj75
11:42 13.08.2018.

Bayerna bi i Seks mogo voditi,jer je to uigran klub,koji radi kao "jedan klub,jedan covjek",a zasto nas lijepi i pametni Kovac,ni je nasu reku mogo voditi,ili zasto ne bi bio trener Dinama,ili Hajduka,pa da vidimo onda koliko taj Kovac vrjedi.

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
06:04 13.08.2018.

jel to bilo lani ili....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije