Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ide u doigravanje

Kovač nakon poraza: Igrali smo previše defenzivno!

Niko Kovač
Foto: DPA/PIXSELL
1/6
14.05.2016.
u 19:57

Eintracht je sezonu završio na 16. mjestu, na kojem se nalazio i kad ga je preuzeo bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije

- Igrali smo previše defenzivno, ali ima utakmica u kojima ti jednostavno ne ide – izjavio je Niko Kovač nakon poraza njegova Eintrachta od Werdera u posljednjem kolu Bundeslige.

Eintracht je sezonu završio na 16. mjestu, na kojem se nalazio i kad ga je preuzeo bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije. Od njega se očekivalo da osigura klubu opstanak u prvoj ligi, što će imati priliku napraviti u doigravanju s Nürnbergom.

- Sada nam preostaje da se brzo oporavimo i pripremimo za Nürnberg. - rekao je Kovač.

Niko je u Eintracht došao početkom ožujka, kad je klub u velikoj krizi imao niz od sedam uzastopnih utakmica bez pobjede. Novi trener uspio je u četiri posljednja kola upisati tri pobjede, no pogodak stopera Werdera Djilobodjija u 88. minuti današnje utakmice doveo je u pitanje njegov ostanak u prvoj ligi.

Komentara 9

KN
knezevic3d
01:09 15.05.2016.

kovac ti si fulao profesiju...mani se lopte

Avatar x-y
x-y
02:40 15.05.2016.

koji diletant od covjeka, Tata moj dosao i postavio ti sastav da igrate defenzivno... Da si imao mu.. igrao bi i ofenzivnije, ali ti to nemas i nikad od tebe dobrog trenera....

DM
drazen.muhvic
21:53 14.05.2016.

Da baš čudno?! Izgleda da ga momčad nije slušala, a on tražio opći napad. Zato je 25 minuta prije kraja umjesto napadača uveo stopera...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije