Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čekao 13 godina
Povratak na članak

Kovač dao prvi intervju od otkaza u Bayernu i progovorio o svemu bez zadrške!

– Uživam u slobodnom vremenu, puno putujem, a kao veliki obožavatelj američkog nogometa, imao sam priliku i otputovati u Miami i uživo gledati Superbowl – otkrio je Niko

Komentari 4

BL
Blacknemesis8
10:17 25.02.2020.

U Frankfurtu i Njemackoj javnosti je Niko vec legenda. U javnosti se Niko dozivljava kao trener koji napravio pravo cudo u Frankfurtu. A medu sportskim novinarima i sportskim emisijama, o Niki se uvijek javno govorilo kao o velikom fair play treneru i osobi.

VL
KO
Kopreinitz
09:40 25.02.2020.

Niko je ljudina.

VL
BL
Blacknemesis8
09:56 25.02.2020.

Niko bi trebao u Frankfurt. Ali, pitanje je, moze li se sve poklopiti. Sto se tice navijaca i grada Frankfurta, bio bi to dan slavlja za navijace Eintrachta. Niko ima puno prijatelja u Eintrachtu i za navijace onje prvi izbor. Niko, vrati se u Eintracht. To bi Bundesligu diglo na noge i ucinilo Bundesligu odmah puno zanimljivijom. Ako se pruzi prilika, dodi. Forza za Eintracht i Niku. Niko je legenda.

VL
CR
CroMarijo
14:50 25.02.2020.

Dosadili ste već Niko . Ima momentalno aktuelnijih sportskih događaja nego kuda šeta i ide Niko jer ako nastavite kad više ne budete imali što počet će te pisat kad ide na WC .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.