Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRANJIĆ IZGUBLJEN?

Kovač: Australci su me iživcirali! Dogovorili smo se da ćemo igrati oprezno

Hrvatska - Australija
Sanjin Strukic/Pixsell
07.06.2014.
u 16:19

- Nisam tražio da suparnika izujemo iz cipela, samo normalan pristup, no suparnik to nije učinio, što me jako iživciralo. A prije utakmice rukovali smo se s njima, dogovorili da ćemo igrati oprezno, a oni se toga nisu držali - naglasio je Kovač.

Niko Kovač izvijestio je kako je Pranjićeva situacija sve samo ne dobra. Jučer ujutro hodao je uz pomoć štaka, a poslijepodne išao na snimanje.

Niko to nije potvrdio, ali čini se da je Pranjić izgubljen za SP i već se razmatra mogućnost zvanja novoga igrača.

Niko je pohvalio Vrsaljkovu izvedbu na lijevome braniču, a kad su već u pitanju ozljede, istaknuo je kako je vrlo ljutit na Australce.

- Nisam tražio da suparnika izujemo iz cipela, samo normalan pristup, no suparnik to nije učinio, što me jako iživciralo. A prije utakmice rukovali smo se s njima, dogovorili da ćemo igrati oprezno, a oni se toga nisu držali. Zato sam u drugom poluvremenu tražio i od svojih igrača da se postave drugačije - naglasio je Kovač.

Ozlijeđen je i Schildenfeld (zadnja loža) i po preporuci liječnika nije igrao protiv Australije, no za Brazil nije upitan.

Ozljedu vuče i Ivan Močinić, no on nije u prvom planu za Brazil.

>> Žao mi je Pranjića, ali ga nisam htio ozlijediti

>> Srna: Sada počinje ono pravo; Modrić: Brazil ćemo dočekati spremni

Komentara 9

BL
Blekpanther
17:27 07.06.2014.

Jest Niko krenuli su Australci ostro ali grubo nikako, problem vidim u nasem mentalitetu, Vida nepotrebno faulira, zuti, nervozni Mandzukic zuti,izgleda dogadaji u Bayernu su mu oduzeli samopouzdanje, a Srna i kad mu bude sto godina nece nauciti da prigovaranjee ne vodi nicem, nadam se da ce jednom odigrati tri utakmice bez dva zuta kartona. To su problemi ne jedini koje Kovac do cetvrtka treba otkloniti.Uprkos svemu, u Boj u Boj Vatreni! Dijaspora je svama i kad ne ide uvijek najbolje!!!

RA
rasimcanaj
17:04 07.06.2014.

Australci su stvarno igrali preostro. Kad su nasi krenuli ostrije u drugom poluvremenu ,nije im bilo pravo. Igralo se kao da je finale.

HR
Hrvatska3014
18:35 07.06.2014.

Ponosim se Nikom Kovačom. Nisam znao da je tako kvalitetnog karaktera. Želim mu svu sreću!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije