Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ARIJANET MURIĆ

Kosovski nogometaš slavio ulazak u Premiership: Ostavio konobarici napojnicu od 10 tisuća eura

Instagram
21.04.2023.
u 09:58

Vratar engleskog prvoligaša ostat će jednoj konobarici zauvijek u pamćenju

Burnley će sljedeće sezone ponovno igrati u Premierligi, nakon što je prošle godine ispao iz elite. Momčad Vincenta Kompanyja brzo je osigurala povratak, a to im je pošlo za rukom čak sedam kola prije kraja prvenstva i bez stresa čekaju kraj sezone. I dok menadžer Kompany i stručni stožer razmišljaju koga žele dovesti kako bi izbjegli ponovno ispadanje, Burnleyjevi igrači slave povratak. 

Posebno se opustio kosovski vratar Arijanet Murić, nakon što je početkom travnja njegova momčad izborila promociju. Njemački list Bild je objavio priču kako je 24-godišnji reprezentativac Kosova organizirao privatno slavlje u Münchenu na koje je pozvao prijatelje i neke suigrače. 

Slavili su u klubu smještenom u centru grada, a nakon provoda Murić je platio račun od 36 tisuća eura, a konobarici, koja je cijelu noć posluživala njega i njegovo društvo, ostavio nevjerojatnih 10 tisuća eura napojnice.

Među ostalim, Murić i društvo popili su 40 boca skupocjeng Don Perignona, od čega deset posebnih izdanja, čija cijena iznosi 585 eura. Murić je nakon izlaska iz kluba platio rundu za sve goste u klubu te potom otišao u noć, vjerojatno dalje slaviti povratak u elitni rang engleskog nogometa. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije