Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORAN VIDEO SPOT

Kosovo zabranilo emitiranje Arena sporta: 'Sadrži prijeteće poruke i veliča napad na sjeveru'

Aftermath of shooting incident in Kosovo
Foto: OGNEN TEOFILOVSKI/REUTERS
1/4
05.10.2023.
u 19:21

Na kanalima koji emitiraju Arena sport (Artmotion, IPKO, Kujtesa, Telkos i MTS), više je puta prikazan video spot u kojem piše "Pamtit ćemo" te se navodi kako sport veliča trojicu muškaraca ubijenih u Banjskoj u Zvečanu 24. rujna, a koji su se sukobili s kosovskom policijom prilikom čega je smrtno stradao policajac

Emitiranje televizijskih kanala Arena sporta je od danas, odlukom kosovske Nezavisne komisije za medije (NKM), u toj zemlji zabranjeno. Kao razlog se navodi veličanje napada na sjeveru Kosova. Jetona Mehmetija, predsjednik NKM-a, pojasnio je odluku i koji su propisu narušeni.

"Riječ je o prenošenju video poruka koje dolaze iz Srbije koje sadrže veličanje napada na sjeveru i sadrže prijeteće poruke za građane Kosova, što je u suprotnosti sa propisima i narušava sigurnost u zemlji", prenosi Beta.rs.

VEZANI ČLANCI:

Na kanalima koji emitiraju Arena sport (Artmotion, IPKO, Kujtesa, Telkos i MTS), više je puta prikazan video spot u kojem piše "Pamtit ćemo" te se navodi kako sport veliča trojicu muškaraca ubijenih u Banjskoj u Zvečanu 24. rujna. Trojica su bila dio grupe koja se sukobila s kosovskom policiju, prilikom čega je jedan policijski službenik izgubio život.

VIDEO  Trener Riječana Željko Sopić komentirao nadolazeći susret s Hajdukom: 'Utakmica kao i svaka druga. Iskreno, ne osjećamo pritisak'

Komentara 1

Avatar Barbie
Barbie
20:04 05.10.2023.

Balkanska posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije