Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fergusonova prinova

Kosovar Januzaj najplaćeniji u akademiji Manchestera

'AdnanJanuzaj_nnn_Spo_030311.1'
''
03.03.2011.
u 22:07

Prema pisanju engleskih medija, Manchester United pred potpisivanjem je ugovora sa 16-godišnjim nogometašem Anderlechta Adnanom Januzajem

Prema pisanju engleskih medija, Manchester United pred potpisivanjem je ugovora sa 16-godišnjim nogometašem Anderlechta Adnanom Januzajem. Odakle je sad jedan mladi Kosovar došao do Manchester Uniteda?!

Taj belgijski nogometaš kosovskih korijena svojim je igrama za mladu momčad belgijskog prvaka oduševio skaute sir Alexa Fergusona, a mediji su ga već prozvali "novim Beckhamom". Prema navodima, odštetna klauzula iznosila bi 600.000 funti, a igrač bi prema četverogodišnjem ugovoru trebao zarađivati oko 12.000 eura mjesečno, što bi ga učinilo najplaćenijim nogometašem u Manchesterovoj akademiji.

Januzaj će se tako pridružiti koloniji belgijskih nogometaša na Old Traffordu, gdje već igraju Marnick Vermijl, Charini Ekangamene i Ritchie De Laet. Osim Uniteda, u utrci za mladog nogometaša bili su i Aston Villa te francuski Lille, no zlatnu je koku prigrlio Alex Ferguson.

Ključne riječi

Komentara 1

CU
cupus
23:50 03.03.2011.

Bravo djecace

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije