Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski vrt

Kosov bivši savjetnik stigao u Osijek

30.06.2020.
u 00:14

Klub je stabilan i normalno funkcionira. Hoće li biti nekih promjena u novoj sezoni, objavit ćemo na vrijeme – poručio je većinski vlasnik bijelo-plavih Lorinc Meszaros

Na redovitoj Glavnoj skupštini NK Osijeka potvrđen je novi Nadzorni odbor kluba koji čine Lorinc Meszaros, Laszlo Szijj, Mihaly Takacs, Janoš Andoči i Dražen Nimčević, koji je inače bio savjetnik nekadašnjeg predsjednika uprave Hajduka Ivana Kosa.

– Financijska ulaganja se nastavljaju, stadion i kamp idu dalje s gradnjom. Klub je stabilan i normalno funkcionira. Hoće li biti nekih promjena u novoj sezoni, objavit ćemo na vrijeme. No najprije moramo razgovarati sa svim suradnicima u klubu – poručio je većinski vlasnik bijelo-plavih Lorinc Meszaros.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
05:17 30.06.2020.

Madžarski vlasnici mogu u NK Osijeku i hrvatskoj privrednoj svetinji Ini spokojno šefovati, odlučivati, najurivati i ostvarivati kao svoji na novom svome balkanskome.

ZV
zvezdomor
10:00 30.06.2020.

sve je puno kosovaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije