Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SA 19 RAZLIKE!

Košarkašice kiksale i protiv Češke, četvrtfinale je samo teorija...

Košarkašice (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
01.08.2012.
u 22:41

Bralićevim izabranicama sada treba čudo te pobjede protiv Angole i Turske kako bi ušle među najboljih osam

Da nije samo puka ljepotica nego da i zna igrati košarku, neslužbeno najljepša sportašica Olimpijskih igara Antonija Mišura dokazala je u trećoj četvrtini kada je, s njenim ulaskom, Hrvatska napravila mali preokret i povela protiv Češke (58:54). Nažalost, trebalo je jednako tako odigrati i posljednju četvrtinu, a to našim curama nikako ne uspijeva pa su opet doživjele visok poraz (70:89). Baš kao i protiv Amerikanki i Kineskinja. O tome je zborila i naša prva razigravačica Anđa Jelavić, svjesna da je sada četvrtfinale samo lijep san:

- Onaj tko nije gledao te naše utakmice na osnovu završnog rezultata pomisli da smo bile gažene cijelu utakmicu, a mi smo najmanje tri četvrtine bivale ravnopravne. Moramo iz ove dvorane izaći s pobjedom, moramo u petak pobijediti Angolu.

Ovo je razina kojoj naše cure očito još nisu dorasle. Ona je novost i za trenera Stipu Bralića koji niti sinoć nije pronašao rješenje za taj rebus. On kaže:

- Nismo imali svježine na centrima jer je Ivanković brzo napravila četiri prekršaja, Slišković je pauzirala cijelu sezonu zbog ozljede, a Vrsaljko nije spremna jer je izgubila osam dana zbog vjenčanja. Curama nemam što zamjeriti jer smo u dvije godine prešli put od borbe za ostanak u A skupini EP-a do olimpijskih igara.

Koševe za Hrvatsku postigle su Mandir 20, Lelas 15, Ivezić 9, Vrsaljko 8, Jelavić 6, Slišković 4, Mišura 3, Ciglar 3, Ivanković 2.

Komentara 1

AR
ArsenT
09:41 02.08.2012.

Braliću, ne znam jel te tko pitao, ali nemoj se dodatno sramotiti, cure su dobre, ogramoan je uspjeh što su uopće došle ovdje, bore se i to je najvažnije, meni se čini da će i u budućnosti biti super. Samo naprijed i bez "bezveznih alibija" sigurno ste sami najviše razočarani ovakvom situacijom, ali Hrvatska je uz vas P.S. Vrsaljko je ljepša od Mišure

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije