Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZDAO IH ŠUT
Povratak na članak

Košarkašice izgubile od BiH i ostale bez četvrtfinala Europskog prvenstva

Hrvatsku je u ovom dvoboju izdao šut, pogotovo u drugom poluvremenu, što su bosansko-hercegovačke reprezentativke predvođene naturaliziranom Amerikankom Jonquel Jones iskoristile i pretvorile u uvjerljivu pobjedu u zadnjoj četvrtini.

Komentari 5

MA
Mama
06:53 22.06.2021.

cestitke BiH

VL
GM
goran.milic2
12:04 22.06.2021.

HDZ-ova (BiH) ministrica ZORA DUJMOVIĆ odbila podržati BH. KOŠARKAŠICE na EURU: “Niste pravilno numerisali stranice vašeg zahtjeva”. Zato, ova pobjeda ima još veći značaj kod nas u Bosni i Hercegovini,jednostavno na sve moguće načine se pokušava sabotirati reprezentativni sport odd strane HDZ-a BiH, dok istovremeno desetine hiljada maraka se izdvaja za gluposti poput idiotskog takmičenja u košenju trave na Kupresu

VL
Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
06:25 22.06.2021.

Ko beba zvecku! Tri poraza i doma idemo spremni...

VL
BI
bizantinac
23:34 25.06.2021.

NAJBOLJI KOŠARKAŠKI TRENER U EUROPI,PREUZEO PARTIZAN ! Bice zanimljivo u ABA-ligi i eurokupu.

VL
DU
Deleted user
07:44 22.06.2021.

Sada nam klriva naturalizirana bosanka za poraz. A kao mi nemamo naturaziranih bosanaca i hercegovaca u nasim sportovima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.