Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kutija Šibica

Korkyra s dvojicom srpskih haklera 
juri prema naslovu

Kutija šibica
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
20.12.2013.
u 23:22

Branitelj naslova Promotionplay Lotto (Gulić, Ješe, Jakirović, Štrok, Franja, Purgar, Tomić) lako se obračunao s Hedom (3:0)

Pred 1500 gledatelja u dvorani 2 Sportskog doma odigrano je posljednjih osam utakmica šesnaestine finala malonogometnog turnira Kutija šibica. Prema dosad viđenom prvi favorit je Riblji restoran Korkyra koji s klupe vodi Predrag Jurić. Oni su lako svladali Gold caffe (4:1), a igrom su podsjećali na Gospić kada je 2011. osvojio Kutiju bez mnogo muke. Korkyra je lani bila treća, a ove godine se pojačala dvojicom srpskih malonogometnih reprezentativaca Mladenom Kocićem i Slobodanom Rajčevićem. Ipak, junak utakmice bio je Jakov Grcić koji je postigao tri od četiri pogotka.

Branitelj naslova Promotionplay Lotto (Gulić, Ješe, Jakirović, Štrok, Franja, Purgar, Tomić) lako se obračunao s Hedom (3:0), a CB Garden optika Očalinko (Barbarić, Bagarić, Vručina) ispao je na sedmerce od Kolding caffea (1:3).

Ostali rezultati: Diverso bar&Pit bull security – Carling pub (Bule, Sopić) 1:3 (7m), Nes Eko usluge čišćenja – Zavičajno društvo Grude 2:7, CB Bull – MNK Cvjetno poliklinika Milojević 0:2, Automobili Lončar&Fotex – Pizzeria Stari Zagreb-Borongaj lugovi 1:2, CB Lula CB Venezia – Doberman 0:2. Osmina finala je sutra od 16 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije