Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HITNO POSLAN KUĆI

Korejski trener vozio u pijanom stanju

Weymouth
Cro sailing team
27.07.2012.
u 16:53

Opušteni trener ekspresno je deportiran u Koreju i kažnjen sa 520 eura

Olimpijski odbor Južne Koreje već je poslao kući jednog svog trenera. Objavili su da se preziva Li, ali nisu htjeli otkriti ime.

Riječ je o treneru jedriličara koji je uhvaćen u Weymouthu kako vozi u alkoholiziranom stanju. Ne samo što je po hitnom postupku poslan kući nego ga je ovdašnja policija kaznila sa 520 eura. Da su takve kazne kod nas, vjerojatno nitko ne bi vozio pod utjecajem alkohola...

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:01 27.07.2012.

halo novinari,iz koje Koreje je uhicen pijani trener za upravljacem,sigurno Juzne Koreje,ali vi nesmijete to u naslovu napisati,jer ce da vas amerika kritikuje,jadnicii jedni jadni........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije