Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE CHIELLINI

Konačno 'ne' Realu: Spursi za Balea traže 145 milijuna eura!?

\'Tottenham Hotspur\'s Gareth Bale reacts as a goal is awarded to Chelsea after Frank Lampard\'s shot creeps over the line Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
30.07.2013.
u 09:38

Gazzetta dello Sport donosi kako Real sprema ponudu od 20 do 22 milijuna eura za Juveova stopera Chiellinija

Prema pisanju španjolske Marce, Tottenham je poslao konačno "ne" Realu vezano uz transfer Garetha Balea, i to izvjesivši cijenu od nevjerojatnih 145 milijuna eura za svog najboljeg igrača.

Predsjednik Spursa Daniel Levy poznat je po tome da u pregovorima ide do krajnjih granica, a sada je, ako je iznos točan, prešao svaku granicu na koju bi Real ili bilo tko drugi eventualno pristao.

No nije samo Velšanin na meti Reala. Do kraja ovog prijelaznog roka žele pojačati i zadnju liniju pa je navodno spremna ponuda za Juventusova stopera Giorgija Chiellinija. Juve pak ne traži nikakve astronomske iznose, Gazzetta dello Sport piše kako će pristati na ponudu od oko 2022 milijuna eura, a igrač će zarađivati oko 4,5 milijuna eura po sezoni. Chiellini će navodno zamijeniti Pepea koji je na odlasku jer nije u planovima Carla Ancelottija.

>> Sve o transferima čitajte u našem specijalu Nogometni transferi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije