Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska

Kolo Toure: Afrički su nogometaši diskriminirani u Premijernoj ligi!

kolo toure
PA/Pixsell
06.12.2011.
u 16:02

Kolo Toure teško se miri s činjenicom da se nakon šestomjesečne suspenzije zbog dopinga nikako ne može probiti u prvi sastav Manchester Cityja, vodeće momčadi u engleskom prvenstvu.

Bjelokošćanin je otišao toliko daleko te tvrdi da su afrički nogometaši diskriminirani u Premijernoj ligi.

– Znam svoje kvalitete i više se nikome ne moram dokazivati u Engleskoj. Ali za nogometaše je danas prava katastrofa htjeti otići nastupiti na Afričkom kupu nacija. Treneri više ne žele dovoditi u klub igrače zbog toga! A bit će još i gore – tvrdi Toure i nastavlja:

– Ja znam da u Cityju ne igram zbog nenogometnih razloga. Kad sam 2010. bio u Angoli na Afričkom kupu nacija, klub je poslao avion po mene da stignem na utakmicu s Manchester Unitedom. Nisam uspio stići i još uvijek osjećam da mi to zamjeraju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije