Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALI MU NULU

Kolarov napao novinara pa mu se kasnije ispričavao

Kolarov Mandžukić
Goran Stanzl/PIXSELL
25.03.2013.
u 16:47

- Sram te bilo. Zašto ne napišeš nešto stručno nego pričaš gluposti? - bahato je upitao Kolarov novinara koji mu je pokušao objasniti da je riječ o tekstu drugog autora.

U srbijanskoj reprezenaciji još su uvijek nervozni nakon poraza od Hrvatske. Jučer je zaiskrilo između Aleksandra Kolarova i novinara na konferenciji u Staroj Pazovi.

Branič Manchester Cityja napao je novinara tabloida Alo zbog, prema njegovom sudu, nekorektnog teksta. Alo je u izvještaju s Maksimira Kolarovu dao ocjenu nula i pozvao navijače da ne dolaze na utakmicu sa Škotskom. Kolarovu, koji je krivac za prvi gol Hrvatske, to nije najbolje sjelo.

- Sram te bilo. Zašto ne napišeš nešto stručno nego pričaš gluposti? - bahato je upitao Kolarov novinara koji mu je pokušao objasniti da je riječ o tekstu drugog autora.

- Što se praviš lud, znam da si bio u Zagrebu, vidio sam tvoju sliku u novinama. Što ustaješ, ja pričam, sjedi tu. Lupetaš, pozivaš narod da u Novom Sadu ne dolaze na utakmicu. Sram te bilo - nastavio je Kolarov.

Nakon toga je sve razjašnjeno i Kolarov se ispričao novinaru. No, u prostoriji je ostao gorak okus bahatosti Kolarova, piše Blic.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar papaknjofra
papaknjofra
17:39 25.03.2013.

Eto ti ga sad napada novinara zato što o njemu piše istinu zahvaljujući njemu Hrvatska je postigla oba gola a kod prvog bi i moja pokojna baba bog da joj dušu prosti šutirala bolje od njega i umesto da se pokrije gaćama po glavi on još i preti katastrofa! ! !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije